NEAMT » Viisoara » Pensiunea SMARANDITA 

Pensiunea SMARANDITA
Limbi vorbite la receptie
Acoperire retele telefonice
   
Capacitate pentru 32 locuri in 14 camere.

Descriere Pensiunea SMARANDITA

PENSIUNEA SMĂRĂNDIȚA = UN RESPIRO BINECUVÂNTAT!

“Pentru putine popoare se gaseste un tinut relative mic ca acesta in care sa se cuprinda atata frumusete, atata bogatie de astazi si amintiri din trecut asa de imbelsugate, de indepartate si sfinte“. – Nicolae Iorga.

  Într-un mic paradis binecuvântat de Dumnezeu, în apropierea muntelui Sfânt Ceahlău, în mijlocul unui ținut care cuprinde amintiri din trecut așa de îmbelșugate, îndepărtate și sfinte se află PENSIUNEA SMĂRĂNDIȚA. Aceasta se află in nordul Moldovei la doar 7 km de Piatra Neamț, într-un loc încărcat de istorie și credință.
       Așezată la poalele pădurilor de foioase și rășinoase, pensiunea conferă un regim de sănatate cu aer pur, cu efecte tămăduitoare și o relaxare totală.
       Calitatea apei  de la izvoarele din zonă este cunoscută atât de localnici cât și de locuitorii zonei învecinate, făcându-se chiar cure de sănatate cu acestea.
       Pensiunea SMĂRĂNDIȚA vă pune la dispoziție excelente condiții de cazare, mâncare tradițională românească cu preparate naturale de la gospodariile tărănești din zonă.
     Opțional PENSIUNEA SMĂRĂNDIȚA pune la  dispoziția oaspeților mijloacele de transport proprii pentru a putea face:
-    Transferul de la aeroport sau de la orice loc din țară;
-    Vizitarea lăcașurilor de cult ( Judetul Neamt fiind zona cu cele mai multe lăcașuri de cult din lume, multe dintre ele fiind popuse pentru patrimonial UNESCO);
-    Participarea la manifestări culturale,   sportive și muzicale.
Vă așteptăm cu drag pe tot parcursul anului, ve-ți găsi la noi acele clipe de relaxare, odihnă, bună dispoziție, unice pe teritoriul României.
   VINO LA NOI! Am păstrat pentru tine tradiția și multe alte surprize.

Facilitati Pensiunea SMARANDITA

  Bar
  Fax
  Ferma Proprie
  Gradina/curte
  Internet Wireless
  Living
  Parcare
  Restaurant
  Room Service
  Sala De Mese
  Terasa
  Transport Auto

Gallerie foto exterior Vara

Galerie foto exterior vara