VASLUI » Tutova » Motelul POPAS PRIVIGHETOAREA 

Motelul POPAS PRIVIGHETOAREA
Limbi vorbite la receptie
Acoperire retele telefonice
  
    
Capacitate pentru 22 locuri in 10 camere.

Descriere Motelul POPAS PRIVIGHETOAREA

Situat pe E581 intre Tecuci si Barlad la km 51, la 18 km de centrul orasului Barlad si 30 km pana in centrul orasului Tecuci, Motelul “Popas Privighetoarea” reprezintă locul ideal pentru familie şi prieteni, un loc unic, completat cu servicii de înaltă calitate şi dotări numeroase, cu personal calificat, pregătit şi amabil, în orice moment să vă servească asa cum vă aşteptaţi. Popas Privighetoarea va ofera 22 locuri de cazare in 9 camere si 1 apartament.

Motel Popas Privighetoarea le ofera turistilor posibilitatea de a se relaxare in natura. Dupa o plimbare prin parc, pe marginea lacului alaturi de lebede si rate salbatice.

Restaurant ,,Popas Privighetoarea” a existat din totdeauna in acest loc, în cea mai mare parte, un local elegant, cu specific românesc, care dispune de: sală restaurant, Separeu, Salon I, Salon II, Grădină de vară, Ponton pe lac, ceea ce oferă posibilitatea organizării în condiţii excelente de evenimente speciale diverse.

Intr-o atmosfera distinsa, clientii nostri se vor bucura seara de seara de preparatele noastre delicioase pregatite de maestrii bucatari. Meniul din care poti alege este unul foarte variat, in care se imbina mancaruri traditionale moldovenesti cu specialitatile specifice românesti.

Lasa-te cuprins de savoarea unor delicatese culinare ale restaurantului “Privighetoarea“, intr-o ambianta de exceptie, potrivita atat pentru cine romantice, aniversari cat si pentru evenimente deosebite: cocktailuri, nunti, botezuri, mese festive, etc.

Restaurantul Privighetoarea dispune de saloane special amenajate, unde puteti petrece clipe de neuitat alaturi de prieteni si familie: 100 de locuri in cele 2 saloane din restaurant si 250 de locuri pe terasa.

Pe timpul verii va asteptam sa va destindeti pe terasa restaurantului, o adevarata oaza de verdeata si liniste, primitoare si racoroasa, in mijlocul naturii.

Facilitati Motelul POPAS PRIVIGHETOAREA

  Bar
  Foisor In Curte
  Frigider In Vila
  Gradina/curte
  Internet Wireless
  Loc De Joaca
  Parcare
  Restaurant
  Sala De Conferinte
  Sala De Mese
  Spalatorie
  Terasa

Gallerie foto exterior Vara

Galerie foto exterior vara
Galerie foto exterior vara
Galerie foto exterior vara
Galerie foto exterior vara
Galerie foto exterior vara
Galerie foto exterior vara