TIMIS » Tomesti » Complexul turistic VALEA LUI LIMAN 

Complexul turistic VALEA LUI LIMAN
Limbi vorbite la receptie
Acoperire retele telefonice
  
     
Capacitate pentru 75 locuri in 25 camere.

Descriere Complexul turistic VALEA LUI LIMAN

Atat turistilor dornici de un refugiu din viata tumultoasa a oraselor, cat si amatorilor de drumetii, Complexul turistic Valea lui Liman le ofera varianta optima de petrecere a timpului liber.

Complexul dispune de 75 locuri de cazare in regim hotelier si de 60 de locuri in casute camping.

Restaurantul cu o capacitate de 200 de locuri poate gazdui evenimente festive.

Restaurantul Valea lui Liman ofera turistilor bucatarie romaneasca, cat si internationala, pentru satisfacerea celor mai exigente si rafinate gusturi.

Valea lui Liman ofera de asemenea conditii pentru turismul de afaceri, punand la dispozitia clientilor interesati o sala de conferinte dotata corespunzator.

La cerere, Valea lui Liman se poate transforma in locul perfect pentru petreceri private, aniversari, nunti si botezuri, organizate cu stil sub coordonarea unui manager de eveniment.

De asemenea, complexul turistic Valea lui Liman pune la dispozitia cluburilor sportive din Romania, indiferent de sport, o oferta de cantonament extrem de buna, care poate include

- cazare in hotel de 3 stele (sau in casute),
- 3 mese calde/zi,
- acces la o baza sportiva completa care contine:
• teren de fotbal cu iarba;
• piscina;
• sala de forta;
• teren hanbal acoperit

Turistii care poposesc la Valea lui Liman au foarte multe posibilitati de receere, printre care amintim: explorarea pesterilor si avenelor, drumetii in aer liber, practicarea sporturilor pe doua si patru roti. Poienele insorite, padurile intinse si versantii abrupti ai reliefului dolomitic si calcaros, ofera atractii turistice usor accesibile atat pe poteci umblate cat si prin zone salbatice de o frumusete aparte. Zona piemontului masivului Poiana Ruscă dispune de două rezervaţii naturale, respectiv Lacul fosilifer Rădmăneşti şi Lacul cu Narcise cu o suprafaţă de 20 ha din satul Băteşti.

Pentru turistii ecumenici zona prezinta foarte multe puncte de atractie. Manastirea "Izvorul lui Miron", schitul Acoperamantul Maicii Domnului si cele 14 biserici de lemn din zona Fagetului construite intre secolele XVI - XVIII pot constitui tot atatea motive pentru a ne trece pragul.

Un alt punct de interes il constituie pestera Romanesti care gazduieste in fiecare an o manifestare unica in estul Europei si care in cei 25 de ani de existenta a atras public si artisti din peste 35 de tari. Pe scena improvizată din peşteră, au concertat nume sonore din arealul muzicii clasice, jazz, blues, rock sau electronice.

In fiecare an, in luna August, la Valea lui Liman se organizeaza traditionala sarbatoare a cantului si jocului popular "Nedeea romanilor de pretutindeni" ajunsa in acest an la cea de-a 36-a editie. De fiecare data aceasta manifestare reuneste peste 800 de artisti, pastratori ai datinilor, jocului si portului popular.

Facilitati Complexul turistic VALEA LUI LIMAN

  Ferma Proprie
  Foisor In Curte
  Gradina/curte
  Internet Wireless
  Loc De Joaca
  Parcare
  Piscina
  Plata Cu Cardul
  Restaurant
  Sala De Mese
  Terasa

Gallerie foto exterior Vara

Galerie foto exterior vara
Galerie foto exterior vara
Galerie foto exterior vara
Galerie foto exterior vara
Galerie foto exterior vara
Galerie foto exterior vara