TIMIS » Timisoara » Hotelul STRELITIA 

Hotelul STRELITIA
Limbi vorbite la receptie
Acoperire retele telefonice
  
    
Capacitate pentru 150 locuri in 74 camere.

Descriere Hotelul STRELITIA

Bun venit la Hotel Strelitia

Dar ce spunem noi hotel... Sigur, iti oferim 74 camere confortabile, dar aici gasesti mult mai multe intr-un singur loc: sali de conferinte, sali de festivitati si restaurant de clasa.

Strelitia Hotel Restaurant Timisoara e mereu aproape, la zece minute de Aeroportul Traian Vuia si la doar cinci minute de centrul orasului Timisoara. In apropiere se afla Institutul de Cardiologie, Muzeul Satului Banatean, Gradina Zoologica, Padurea Verde, Universitatea de Medicina si Farmacie, Politia Judetului Timis, Consiliul Judetean Timis, Continental Automotive si TRW Automotive.

O sala de festivitati pe placul tau
O mica petrecere in familie sau o nunta cu sute de invitati? Hotel Strelitia e gazda perfecta. Vino la noi ca sa descoperi patru sali de festivitati in care toata lumea se va simti bine, fie ca ai 30 sau 600 de oaspeti.

O sala de conferinte perfecta
Ai nevoie de o sala de conferinta la standardele tale de exigenta? Vino la hotel Strelitia. Ti-am pregatit sase sali de conferinte care pot gazdui intre 12 si 600 de invitati si care sunt dotate cu tot ce-ti trebuie pentru a organiza un eveniment de succes.

Restaurantul unde tu esti rege
La restaurantul hotelului Strelitia din Timisoara, eleganta decorului e egalata doar de savoarea specialitatilor din toata lumea. Vino aici cu prietenii dragi, impresioneaza-ti partenerii de afaceri sau pune la cale un eveniment impecabil!

E clar! Ansamblul hotel Strelitia este facut pentru a-ti garanta clipe perfecte de fiecare data. Asa ca orice planuri ai avea, hotel Strelitia e mereu aproape.

Facilitati Hotelul STRELITIA

  Bar
  Internet Wireless
  Parcare
  Restaurant
  Sala De Conferinte
  Sala De Fitness
  Seif La Receptie
  Terasa

Gallerie foto exterior Vara

Galerie foto exterior vara
Galerie foto exterior vara
Galerie foto exterior vara
Galerie foto exterior vara
Galerie foto exterior vara
Galerie foto exterior vara