TIMIS » Timisoara » Hotelul KORONNA 

Hotelul KORONNA
Limbi vorbite la receptie
Acoperire retele telefonice
  
     
Capacitate pentru 48 locuri in 28 camere.

Descriere Hotelul KORONNA

Atentia pentru frumos, intr-un stil de epoca dat de mobilerul de lemn masiv, imbinata cu eleganta tablourilor si a decorurilor atent alese si combinate de unul dintre cei mai cunoscuti designeri din Timisoara, confera hotelului de patru stele – HOTEL KORONNA din orasul de pe Bega – tot ceea ce ai nevoie pentru a te simti intr-o lume parca de poveste.

Fiind oaspetele nostru, vei avea parte de o cazare la un hotel de patru stele din Timisoara, si de o sedere relaxanta, departe de problemele cotidiene. Camerele cu un design clasic, terasa si spatiile generoase, dar in acelasi timp intime de servit cafeaua, ofera un ambient deosebit si relaxant.
Spatiul generos destinat parcarii masinilor dumneavoastra, inclusiv autocarelor, este inchis si supravegheat.

HOTEL KORONNA se află situat într-o zonă liniştită şi apropiată de nodurile importante de comunicare ale oraşului Timişoara – 15 minute de centrul orasului, 30 minute de aeroport, 10 minute de Gara de Nord, 2 minute de Pasajul din Calea Sagului directia Belgrad si 5 minute de mers pe jos de MALL SHOPPING CITY TIMISOARA.

Cazarea la Hotelul Koronna din Timisoara este alegerea perfecta atunci cand este vorba de afaceri, odihna sau vacanta. Pe scurt, daca ai vrea sa te simti ca acasa si nu sa fii doar un numar, dorinta ta se poate realiza foarte usor daca alegi cazarea la Hotelul Koronna, unul dintre cele mai stilate Hoteluri din Timisoara. Culorile calde si calitatea serviciilor personalizate fac din Hotelul Koronna un hotel pentru cazare unic, ce combina intr-o armonie perfecta farmecul secolului al XX-lea cu standardele si confortul zilelor noastre in serviciul de cazare.
Eleganta si atentia acordata detaliilor se reunesc in uniforma speciala a personalului care se ocupa de hotel si cazare.

Va asteptam cu cel mai mare drag sa va cazati la hotelul nostru din Timisoara.

Facilitati Hotelul KORONNA

  Bar
  Internet Wireless
  Parcare
  Plata Cu Cardul
  Restaurant
  Sala De Conferinte
  Sala De Mese
  Terasa

Gallerie foto exterior Vara

Galerie foto exterior vara
Galerie foto exterior vara
Galerie foto exterior vara
Galerie foto exterior vara
Galerie foto exterior vara
Galerie foto exterior vara