DAMBOVITA » Targoviste » Pensiunea CASA PETRU 

Pensiunea CASA PETRU
Limbi vorbite la receptie
Acoperire retele telefonice
   
      
Capacitate pentru 20 locuri in 8 camere.

Descriere Pensiunea CASA PETRU

Casa Petru a fost construita in perioada 2008-2012 si este situata in orasul Targoviste pe Bulevardul Eroilor, una din arterele principale ale acestuia intr-o zona rezidentiala, de tranzit, in apopiere de Autogara Targoviste, Sala Polivalenta, Penny, Lidl, etc.

Pensiunea este amplasata la strada, foarte vizibil, iar in fata pensiunii noastre avem o parcare generoasa la dispozitia dumneavoastra. La cerere expresa se poate parca si in curtea interioara*, gratuit.

In spatele pensiunii se afla un spatiu destinat recreerii cu trambulina imensa pentru copii, nisip cu jucarii pentru cei foarte mici, balansoar, foisor cu bancute si masa, gratar cu lemne bbq, etc.

Masa profesionala de ping-pong pentru cunoscatori si nu numai, sezlonguri la soare, mese cu umbrela, bancute la umbra pomilor din gradina.

Pensiunea are un total de 8 camere, doua cu pat matrimonial, 6 cu doua paturi single. Acestea sunt numai la etaj, distribuite in mod egal, 4 pe stanga, 4 pe dreapta.

Toate camerele au in dotare mobilier nou, adecvat cerintelor specifice. In afara de conditiile standard camerele sunt dotate cu tv lcd, radio cu ceas, Aer Conditionat, feon, ventilator, minibar cu bauturi din partea casei sau la cerere.

3 routere wireless faciliteaza conexiunea la internet** pe toata suprafata interioara si exterioara, providerul fiind rds. Semnalul tv este distribuit de compania upc.

Toate camerele au baie proprie si sunt dotate cu cabine de dus, portprosop mare plus dotarile standard.

Pe timp de iarna temperatura optima este asigurata de o centrala de sol de mare capacitate, pe gaze naturale.

Bucataria cu o suprafata de 40 mp se afla la parter si este dotata cu absolut orice este nevoie. Doua frigidere de capacitate mare, cuptor cu microunde, prajitor paine, multe seturi de farfurii/pahare, filtru de cafea, etc. , plus dotarile standard.


In apropierea pensiunii noastre sunt cateva supermarket-uri cunoscute, Penny (500m), Lidl(1km), Profi(1. 5km) si cateva restaurante, patiserii si cofetarii.

Gazdele dumneavoastra sunt chiar proprietarii, un cuplu tanar de oameni calzi si primitori in frunte cu Petru, cel mai tanar membru al familiei.

Va asteptam cu drag sa ne calcati pragul.
* sa nu depaseasca inaltimea de 240cm.

** acces gratuit cu parola.

Facilitati Pensiunea CASA PETRU

  Acces La Bucatarie
  Cablu Tv In Living
  Cutie De Valori
  Foisor In Curte
  Frigider In Vila
  Gradina/curte
  Internet Cablu
  Internet Wireless
  Livada
  Loc De Joaca
  Masaj
  Parcare
  Ping-Pong
  Sala De Mese
  Seif La Receptie
  Spalatorie
  Terasa
  Transport Auto

Gallerie foto exterior Vara

Galerie foto exterior vara
Galerie foto exterior vara
Galerie foto exterior vara
Galerie foto exterior vara
Galerie foto exterior vara

Gallerie foto exterior Iarna

Galerie foto exterior iarna
Galerie foto exterior iarna
Galerie foto exterior iarna
Galerie foto exterior iarna
Galerie foto exterior iarna