MURES » Sovata » Pensiunea EDEN - RESTAURANT CIRESEL 

Pensiunea EDEN - RESTAURANT CIRESEL
Limbi vorbite la receptie
Acoperire retele telefonice
  
Capacitate pentru 24 locuri in 10 camere.

Descriere Pensiunea EDEN - RESTAURANT CIRESEL

Pensiunea Eden este o construcţie nouă de bun gust care poate satisface cele mai deosebite pretenţii, cu spaţii interioare primitoare, şi multe funcţionalităţi.

Având o experiență de peste 25 de ani în domeniul turismului și alimentației publice venim în întâmpinarea dumneavoastră cu spații de cazare deosebite și servicii personalizate.
Datorită faptului că dispunem atât de o pesniune cu garsoniere și apartamente luxoase cât și de câsuțe de tip bungalow oferim cazare pentru toate gusturile.
Opţional se poate asigura cură balneară pentru boli reumatismale ,ginecologice şi cu predilecţie o gamă largă de afecţiuni ale căilor respiratorii începând de la bronşite, astm de toate tipurile şi până la silicoze incipiente.

Servicii:
RECEPŢIE – Pensiunea Eden dispune de personal bine informat, gata oricând să vă stea la dispoziţie pentru oricare dintre solicitările dvs.
SEIF – La recepție la cerere aveți posibilitatea de a pune lucrurile de valoare în seif.
PARCARE – Parcarea este amenajată în fața pensiunii, fiind iluminată pe timp de noapte .
INTERNET - Pentru aceia dintre dvs. care doresc să-şi verifice mail-ul sau să facă Browsing în interes personal sau professional, Pensiunea Eden furnizează Internet 24h din 24 în zone dedicate din incinta hotelului sau pe terasa Cireselul.
WIFI – Pensiunea Eden dispune de un sistem wi-fi care vă permite conectarea la internet; acest sistem permite o modalitate rapidă şi practică de conectare la Internet.
GRĂTAR – Dispunem de mai multe locuri amenajate pentru grătar, și un loc special pentru foc deschis.
TRANSFER DE LA ȘI LA AEROPORT – La cerere asigurăm trasnferul de la și la aeroport.
TRATAMENT BALNEAR – La Sovata se asigură tratament balnear pentru boli reomatologiece și boli ginecologice. La Praid (în Salina Praid) se asigură tratament pentru afecțuni ale căilor respiratorii.

RESTAURANT/TERASĂ
Cheia oricărui eveniment este ambianța placută. Ce poate fi mai plăcut decât un eveniment în aer liber în inima pădurii.
Terasa-restaurantul Cireșel are 100 de locuri, ideal pentru diferite manifestări pe perioada de vară.
Pentru fiecare eveniment în parte oferim meniuri personalizate în funcție de preferințele dumneavoastră.
Restaurantul funcționează doar pentru evenimente dar accesul pe terasă este liber, pe perioada în care nu sunt evenimente.
Personalul nostru vă face tot posibilul pentru ca evenimentul propus să fie o experienţă de neuitat pentru dvs. şi invitaţi.

Vă aşteptăm!

Facilitati Pensiunea EDEN - RESTAURANT CIRESEL

  Gradina/curte
  Internet Wireless
  Parcare
  Restaurant
  Sala De Mese
  Terasa
  Transport Auto

Gallerie foto exterior Vara

Galerie foto exterior vara
Galerie foto exterior vara
Galerie foto exterior vara
Galerie foto exterior vara
Galerie foto exterior vara