MURES » Sovata » Hotelul SZEIFERT 

Hotelul SZEIFERT
Limbi vorbite la receptie
Acoperire retele telefonice
   
    
Capacitate pentru 46 locuri in 23 camere.

Descriere Hotelul SZEIFERT

Statiunea Balneoclimaterică Sovata se aşează, pe versantul sud-vestic al munţilor Gurghiului - Muntele Sovatei, in căuşul depresiunii Praid, intr-un cadru natural pitoresc la o altitudine între 475-530 m. Hotelul Szeifert*** se găseşte în centrul staţiunii Sovata, în vecinătatea Lacului Negru - cel mai vechi lac sărat din Sovata format în vadul pârâului fostei mine de aur în anul 1710. Acest lac a fost folosit pentru băi până la apariţia Lacului Ursu. Aici s-a efectuat mai târziu, extragerea de nămol pentru sectorul terapeutic. Suprafaţa lacului est de 8900 m², adâncimea este de 8 metri, iar concentraţia de sare ajunge până la 193 g/l. În pezent lacul este fără uz public.

Luând în considerare faptul, că Hotelului Szeifert*** este la 257 metri depărtare de renumitul Lac Ursu, perla Sovatei, aşezarea este centrală, în mijlocul naturii, mediu liniştit, sănătos, fără zgomot. Proiectarea unică provoacă o atmosferă din secolul trecut, totodată dotarea atractivă şi modernă satisface toate nevoile zilelor din prezent (telefon, seif, minibar, internet gratuit, pat pentru bebeluşi, scaun de hrănit, cadă de baie bebeluşi, etc.) asigurând astfel posibilitate optimă de recreere şi odihnă pentru oaspeţi. Hotelului Szeifert*** are 52 locuri, din care 9 double (două paturi), 5 apartamente, şi două camere cu galerie pentru familii mari sau grupuri mai mici.

Terasa Hotelului Szeifert*** prezintă un loc ideal pentru petrecerea timpului liber. Amplasarea unui televizor gigant pe terasă asigură posibilitatea vizionării diferitelor evenimente sportive şi suportul echipei favorite. Hotelul dispune de un loc de parcare pentru un autobuz şi 15 autourisme dotat cu camere de supraveghere, punct de plecare Ideal în excursii de neuitat cu ajutorul microbuzului hotelier de 8 persoane şi al ghidului nostru turistic.

Facilitati Hotelul SZEIFERT

  Bar
  Fax
  Gradina/curte
  Internet Cablu
  Internet Wireless
  Jacuzzi
  Loc De Joaca
  Masaj
  Parcare
  Restaurant
  Room Service
  Sala De Conferinte
  Sauna
  Spalatorie
  Terasa
  Transport Auto

Gallerie foto exterior Vara

Galerie foto exterior vara
Galerie foto exterior vara
Galerie foto exterior vara
Galerie foto exterior vara
Galerie foto exterior vara