SIBIU » Sibiu » Pensiunea LA VIOREL 

Pensiunea LA VIOREL
Limbi vorbite la receptie
Acoperire retele telefonice
  
    
Capacitate pentru 33 locuri in 14 camere.

Descriere Pensiunea LA VIOREL

Pensiunea noastra este situata la doar 5 minute de mers pe jos de centrul istoric al Sibiului si la nici 2 minute de gara centrala. Ne aflam in apropriere de Hotel Ramada, Hotel Ibis, Hotel Continental Forum, de asemenea de Sala Transilvania, Casa de Cultura, Sala Thalia, de Facultatea de Medicina si asta nu demonstreaza decat faptul ca ne aflam in zona centrala a orasului, aproape de toate punctele principale ale orasului.


Pensiunea are 13 camere dispuse pe doua nivele: single, double si triple, si un apartament cu 3 camere la mansarda pentru 7 persoane.

Camerele sunt dotate cu televizor cu transmisie prin cablu, internet wireles si bai proprii cu cabina de dus.

Dupa cum va spuneam si mai sus, in descrierea pensiunii, este localizata cum nu se poate mai bine: la 200 metrii de gara centrala a orasului, la 5 minute de centrul istoric al Sibiului, care cu siguranta o sa va incante privirea si curiozitatile, se afla langa Parcul Tineretului, B-dul Constitutiei, B-dul Corneliu Coposu, doua dintre arterele principale ale orasului, de asemenea in imediata apropriere a Hotelurilor Ramada, Ibis, Continental Horum, Facultatea de Medicina, Sala Thalia, doar cateva dintre principalele puncte de reper ale orasului, aflate in zona centrala.

Dupa cum bine se stie, Sibiul a fost in anul 2007 Capitala Culturala a Europei, fapt ce a dus la ridicarea standardelor si in materie de cazare.

Noi va punem la dispozitie 13 camere, ce dispun fiecare de baie proprie dotate cu cabina de dus si grup sanitar, de asemenea Tv prin cablu si internet wireless.
Pe langa, va punem la dispozitie si un apartament aflat la mansarda pensiunii, realizat in totalitate din lemn, care dispune de 3 camere, 7 locuri de cazare, avand baie cu proprie.

Facilitati Pensiunea LA VIOREL

  Acces La Bucatarie
  Bar
  Cablu Tv In Living
  Fax
  Foisor In Curte
  Gradina/curte
  Internet Wireless
  Living
  Loc De Joaca
  Parcare
  Restaurant
  Sala De Mese
  Terasa

Gallerie foto exterior Vara

Galerie foto exterior vara
Galerie foto exterior vara
Galerie foto exterior vara
Galerie foto exterior vara
Galerie foto exterior vara