SIBIU » Sibiu » Pensiunea KON TIKI 

Pensiunea KON TIKI
Limbi vorbite la receptie
Acoperire retele telefonice
  
      
Capacitate pentru 35 locuri in 17 camere.

Descriere Pensiunea KON TIKI

Dintotdeauna oamenii de la Kon Tiki au pus pe primul plan multumirea clientilor lor.S-au gandit, au lucrat si au construit noua pensiune - restaurant pentru tine si pentru multumirea ta deplina!
Am navigat prin timp, precum celebra ambarcatiune Kon Tiki pe apele involburate ale Pacificului si ne-am castigat un renume.
Ciorba de burta de la Kon Tiki a devenit deja un brand. Vrei sa inchei o afacere, te intalnesti cu prietenii sau pur si smplu vrei sa iti faci o placere? Atunci cu siguranta vii la ciorba de burta de la Kon Tiki. Toata lumea vine aici. Intreaba pe oricine din orasul acesta unde poti manca bine. Primul raspuns va fi: "La Kon Tiki, o ciorba de burta. "

Dar in timp ne-a incoltit ideea unei pensiuni. A unui loc in care drumetul sa gaseasca o gazda buna si o mancare buna. Un loc in care, pentru cateva ceasuri ori zile sa se simta bine. Din aceasta dorinta s-a nascut acest minunat loc, pe care vi-l prezentam cu mandrie. Totul este de calitate. Nu am precupetit nici bani, nici munca. In fiecare coltisor si in fiecare lucru am pus dragostea noastra, a familiei care va este gazda.

Pensiunea dispune de 35 de locuri de cazare dispuse astfel:
-14 camere duble
-2 camere trip
-1 apartament

Toate camerele sunt dotate cu Tv color/cablu, minibar, baie, iar daca alegeti camera tip apartament beneficiati in plus de cabina cu hidromasaj.
Aveti protectie maxima pentru masina dvs.in parcarea interioara a pensiunii (14 locuri disponibile).

Facilitati Pensiunea KON TIKI

  Frigider In Vila
  Internet Wireless
  Parcare
  Plata Cu Cardul
  Restaurant
  Sala De Mese
  Seif La Receptie
  Terasa

Gallerie foto exterior Vara

Galerie foto exterior vara
Galerie foto exterior vara
Galerie foto exterior vara
Galerie foto exterior vara
Galerie foto exterior vara
Galerie foto exterior vara

Gallerie foto exterior Iarna

Galerie foto exterior iarna