SIBIU » Sibiu » Apartamentul DOWNTOWN 

Apartamentul DOWNTOWN
Limbi vorbite la receptie
Acoperire retele telefonice
  
     
Capacitate pentru 8 locuri in 4 camere.

Descriere Apartamentul DOWNTOWN

Downtown Sibiu este situat în centrul istoric al orașului, într-una din cele mai frumoase piaţete din Sibiu, Piata Friedrich Schiller, locatie apreciată datorită faptului că este situată în zona mai linistită a oraşului vechi. Peste drum de clădirea unde se afla camerele de cazare, exista un mic parc cu verdeata și o fantana arteziana.

Cele 4 camere de care dispunem, decorate cu bun gust in stil clasic, se afla situate la parterul unei clădiri de patrimoniu, cladire construita in stil baroc, cu multe elemente valoroase (feroneria usii pastrata in original, in stil baroc- sf. sec. XVIII si grilajul ferestrelor realizat din fier forjat, decorat cu urnă clasicistă) si cu o mare incarcatura istorica.

Casa a apartinut lui Karl Sigerus (senator şi secretarul Asociaţiunii pentru Agricultură), prin căsătoria cu Julie Elisabeth von Hochmeister, fata lui Martin Hochmeister jr. (Martin Hochmeister - primar al Sibiului în anul 1818 si tipograf de renume care a scos în 1790 primul ghid al orașului, prima publicație din Transilvania: Siebenbürgische Vierteljahresschriften cât și prima publicație în limba maghiară din Transilvania: Erdély-Magyar Hir-Vivõ, numită mai târziu Hiradó). Aici s-a născut Emil Sigerus (etnograf, colecționar, istoric și scriitor sas din Transilvania).

Împrejurimile proprietății :
- Piața Mare se află la 0,170 km
- Muzeul Naţional Brukenthal la 0,200 km
- Turnul Sfatului din Sibiu la 0.300 km
- The Altemberger House - The Museum of History la 0,300 km
- Piaţa Mică la 0,300 km
- Piaţa Albert Huet la 0,300 km
- County Clinical Emergency Hospital of Sibiu la 0,300 km
- Muzeul de Istorie a Farmaciei la 0,400 km
- Catedrala Sfânta Treime la 0,400 km

Cele mai populare atracții:
- Pasajul Scărilor la 0,400 km
- Podul Minciunilor la 0,400 km
- Piaţa Unirii la 0,500 km
- Grădina Zoologică Sibiu 4,4 km
- Muzeul civilizației populare traditionale Astra (muzeul satului) la 5 km

De ce sa vizitezi Sibiul:
Capitală culturală Europeană în 2007, Sibiul este un oraş istoric deosebit care şi-a câştigat renumele în întreaga Europă, graţie agendei culturale foarte bogate şi variate, a vieţii de calitate şi a atmosferei medievale pe care o vei simţi la tot pasul atunci când cutreieri pe străduţele înguste din localitate.

Chiar înainte ca România să adere la Uniunea Europeană, Sibiul primea recunoaşterea de oraş european care se ridică la standardele şi valorile UE. Spiritul acestui oraş este autentic şi fermecător. Dacă în timpul sărbătorilor de iarnă Sibiul este una dintre cele mai populare destinaţii pentru turiştii din România şi de peste hotare, acest oraş din inima Transilvaniei are multe de oferit şi pe tot parcursul anului, indiferent de sezon sau condiţiile meteo.
Pieţele sale celebre, clădirile istorice, Turnul Sfatului, muzeele şi bisericile îi aduc un farmec aparte. Toate sunt completate de gastronomia specifică acestei zone şi căldura cu care te întâmpină localnicii.

Downtown Sibiu va astepta cu drag sa petreceti un weekend, sau un sejur minunat si relaxant in orasul nostru si va garanteaza ca o sa va simtiti excelent si o sa reveniti oricand cu placere la noi!

* Preţurile afişate sunt valabile in perioadele afisate mai sus, cu excepţia sărbătorilor legale (ex: Anul Nou, Crăciun, Paşte, 1 Mai, 1 Decembrie etc). Pentru aceste perioade vă rugăm să ne contactați.
Nu avem restaurant si nu oferim servicii de servire a mesei.

Facilitati Apartamentul DOWNTOWN

  Acces La Bucatarie
  Cablu Tv In Living
  Frigider In Vila
  Living
  Parcare
  Sala De Mese

Gallerie foto exterior Vara

Galerie foto exterior vara
Galerie foto exterior vara
Galerie foto exterior vara
Galerie foto exterior vara
Galerie foto exterior vara
Galerie foto exterior vara