BUZAU » Sarata Monteoru » Complexul turistic LA PADUCEL 

Complexul turistic LA PADUCEL
Limbi vorbite la receptie
Acoperire retele telefonice
  
   
Capacitate pentru 24 locuri in 12 camere.

Descriere Complexul turistic LA PADUCEL

Complexul "LA PADUCEL" este situat in statiunea Sarata Monteoru la 24 km de Buzau, la 8 km de Popasul Merei pe DN1 Bucuresti – Ploiesti – Buzau, la 120 km de Bucuresti. Accesul se face pe drumul judetean, drumul vinului asfaltat.

Locatia se afla la iesirea din localitatea Sarata  Monteoru pe drumul care uneste statiunea Sarata Monteoru de Manastirea Ciolanu. Drum nou cu un peisaj extraordinar, care rivalizeaza cu drumul de acces in Poiana Brasov. Situat la 850 m inaltime fata de nivelul marii, statiunea Sarata Monteoru este cunoscuta pentru apele sale termale sarate si iodate.

Complexul este o constructie noua, amplasat pe o suprafata de 3.000 mp. Curtea interioara, terase, pavilioane, functionale in anotimpul cald si dispune de un garaj incalzit pentru motociclete Enduro,un poligon amenajat pentru PAINTBALL si loc de joaca pentru copii special amenajat.

Prin spatele Complexului curge paraul Sarata Monteoru.

Hotelul are 12 camere cu 27 locuri este cotat la 3 stele, iar camerele sunt dotate cu televizor, frigider, grup sanitar propriu, incalzire centrala.

Restaurantul Complexului dispune de o capacitate de 80 locuri in restaurant si 20 locuri in separeu. Servim preparate traditionale, majoritatea din gospodaria anexa si avem mare traditie la pastrav.

La comanda organizam evenimente deosebite si in mod special putem face preparate la rotisor (berbecut, purcelus) sau la ceaun gulas sau pomana porcului.

Ca obiective turistice in zona se afla Manastirea Ratesti, Manastirea Ciolanu si Tabara de Sculptura Magura si Vulcanii Noroiosi.

In sezon pretul de cazare este cuprins intre 120 si 160 camera cu mic dejun inclus. In extrasezon preturile sunt mai mici 100 si 120 cu mic dejun. La mai multe zile de cazare oferim discount negociabil la fata locului cu administratorului.

Va asteptam la noi cu cea mai mare incredere si vom onora solicitarile dvs cu promtitudine si respect.

Facilitati Complexul turistic LA PADUCEL

  Bar
  Cablu Tv In Living
  Ferma Proprie
  Foisor In Curte
  Frigider In Vila
  Gradina/curte
  Internet Wireless
  Living
  Loc De Joaca
  Parcare
  Restaurant
  Terasa

Gallerie foto exterior Vara

Galerie foto exterior vara
Galerie foto exterior vara
Galerie foto exterior vara
Galerie foto exterior vara
Galerie foto exterior vara

Gallerie foto exterior Iarna

Galerie foto exterior iarna
Galerie foto exterior iarna
Galerie foto exterior iarna
Galerie foto exterior iarna