MARAMURES » Sarasau » Pensiunea MIRAJ 

Pensiunea MIRAJ
Limbi vorbite la receptie
Acoperire retele telefonice
  
     
Capacitate pentru 70 locuri in 31 camere.

Descriere Pensiunea MIRAJ

Pensiunea Miraj se află în mijlocul Țării Maramuresului, la intrarea în Sarasău dinspre Sighetu Marmaţiei - reşedinţa Maramureşului Istoric , într-o zonă renumita pentru tradiții, cunoscută pentru stilul de viaţă neschimbat şi pentru satele şi bisericile din lemn bine păstrate.

Pensiunea Miraj va ofera cazare in 27 de camere si 4 apartamente recent renovate la pretul de doar 120 lei/camera, respectiv 160 lei/apartament. Acestea sunt mobilate și decorate cu bun gust, oferindu-vã un mediu relaxant pentru concediul dumneavoastrã in Maramures. De asemenea fiecare camerã este dotatã cu baie proprie si televizor.

Pensiunea Miraj vă stă la dipoziţie cu două saloane pentru servit masa plus posibilitatea de a face acest lucru în aer liber pe terasa pensiunii , fără a renunţa la calitarea şi rafinamentul serviciilor de alimentaţie oferite.

Pensiunea Miraj organizează evenimente private: nuntă, botez, zile de naștere, banchete, majorate într-o ambiență naturală la prețuri accesibile.

Calitatea serviciilor este una din cele mai importante calități ale pensiunii Miraj.

Daca va asezati pe terasa pensiunii vi se ofera o panorama deosebit de frumoasa a locurilor cu relief deluros al frumosului Maramures Istoric.

Pensiunea Miraj vă oferă posibilitatea de a lua masa în aer liber pe terasa pensiunii, fără a renunţa la calitarea şi rafinamentul serviciilor de alimentaţie oferite.

Facilitati Pensiunea MIRAJ

  Bar
  Foisor In Curte
  Frigider In Vila
  Internet Wireless
  Loc De Joaca
  Parcare
  Piscina
  Restaurant
  Room Service
  Sala De Mese
  Seif La Receptie
  Terasa

Gallerie foto exterior Vara

Galerie foto exterior vara
Galerie foto exterior vara
Galerie foto exterior vara
Galerie foto exterior vara
Galerie foto exterior vara
Galerie foto exterior vara