BRASOV » Predeal » Vila SENATOR 

Vila SENATOR
Limbi vorbite la receptie
Acoperire retele telefonice
  
   
Capacitate pentru 38 locuri in 18 camere.

Descriere Vila SENATOR

Vila Senator *** din Predeal si-a deschis portile in toamna anului 2012, special pentru dumneavoastra!

Inconjurata de munti, oferind un peisaj idilic, Vila Senator*** este asezata chiar la baza partiei Clabucet, 150m de telescaun, teleschi si patinoar, in apropiere de centru si magazine.

Statiunea montana Predeal se afla la o altitudine de 1060m si este orasul situat la cea mai mare altitudine din Romania. Usor accesibil pentru toti iubitorii muntelui, 150 km de Bucuresti, 25 km de Brasov, 25 km de Sinaia si doar 33 km de legendarul Castel Bran, Predealul este cunoscut drept destinatia preferata a turistilor atat pentru relaxarea de week-end cat si pentru vacantele de iarna sau de vara.

De ce sa alegi Vila Senator*** ? Peisajul, locatia, facilitatile si calitatea serviciilor sunt doar cateva motive pentru care turistii ar alege oferta noastra. Aranjamentul camerelor si paturile dotate cu saltele care se adapteaza perfect formei corpului ar fi un alt motiv.

Nu mai punem la socoteala faptul ca in sezonul de iarna partia Clabucet, cea mai importanta si bine dotata din Predeal, e la o aruncatura de bat. Gasim o mie de motive ca sa-ti depasim mereu asteptarile pentru ca tu sa ai o vacanta la inaltime.

Cocheta, cu o atmosfera primitoare, camere spatioase, cu paturi mari si ferestre generoase, restaurant, salon de relaxare, cu personalul permanent la dispozitia dumneavoastra,

Facilitati Vila SENATOR

  Acces La Bucatarie
  Bar
  Cablu Tv In Living
  Fax
  Foisor In Curte
  Gradina/curte
  Internet Wireless
  Living
  Loc De Joaca
  Parcare
  Piscina
  Restaurant
  Sala De Mese
  Terasa

Gallerie foto exterior Vara

Galerie foto exterior vara
Galerie foto exterior vara
Galerie foto exterior vara
Galerie foto exterior vara
Galerie foto exterior vara
Galerie foto exterior vara