BRASOV » Predeal » Pensiunea RESTAURANT SPERANTA 

Pensiunea RESTAURANT SPERANTA
Limbi vorbite la receptie
Acoperire retele telefonice
   
      
Capacitate pentru 46 locuri in 20 camere.

Descriere Pensiunea RESTAURANT SPERANTA

LOCALIZARE SI IMPREJURIMI
Situata la cota 1220m (1,5km abatere de la DN1 pe drumul care duce spre Cabana Trei Brazi in mijlocul unui decor natural de o deosebita frumusete.

CAPACITATE DE CAZARE
Total numar de locuri: 44.
- 17 camere dublen
- 3 apartamenten

CONDITII DE CAZARE
Fiecare camera beneficiaza de pat dublu/pat matrimonial, baie proprie, Tv, frigider, minibar,uscator de par, balcon, room service, internet gratuit prin retea wireless
Apartamentele beneficiaza de pat matrimonial, baie cu hidromasaj, Tv,dvd, frigider, minibar,uscator de par, balcon, room service, internet gratuit prin retea wireless.

FACILITATI SI SERVICII
- Parterul pensiunii este ocupat de un restaurant cu specific romanesc care ofera un numar de 40 de locuri si intimitate intr-o ambianta deosebita la care se adauga calitatea produselor oferite.
- In plus, de la inceputul anului 2007, pensiunea Speranta beneficiaza de o noua aripa cu un restaurant de 100 de locuri de masa, amenajat cu decoratiuni ambientale florale, format din separeuri amplasate in trepte.restaurantele beneficiaza de un total de 140 locuri cu meniu din bucataria romaneasca, internationala si cu specific vanatoresc.
- Teren amenajat pentru gratar in aer liber, foc de tabara cu protap si bancute de lemn in aer liber,(terenu se poate folosi pentru activitati team bilding in aer liber si spatiu de joaca )parcare proprie,
- Terasa cu capacitate de 40 locuri.
- Bar de zi.
- Doua sali de conferinta cu capacitati a 70 de locuri si respectiv 30 locuri, dotate cu ecran proiectie, flipchart, TV, video proiector, sistem de sunet, internet wireless plus calculatoare de birou si imprimanta legata la retea, sala coffe break.
- Extra, se mai poate pune la dispozitie inca o sala de 40 de locuri pentru folosinta multifunctionala, iar salile de conferinta pot fi amenajate la cerere in structuri diferite.
- Sala club multifunctional, masa de ping-pong, rummy, sah, table, carti de joc, etc.
- Sauna
- Fitness

OPTIONAL
- Posibilitati de drumetii , loc de joaca pentru copii, foc de tabara, monitori de ski, tenis de camp si natatie, inchirieri articole sportive si ATV.
- Transport intern si international, car rent (dispunem de microbuz propriu).

Facilitati Pensiunea RESTAURANT SPERANTA

  Atv
  Bar
  Cablu Tv In Living
  Cutie De Valori
  Fax
  Foisor In Curte
  Frigider In Vila
  Gradina/curte
  Internet Cablu
  Internet Wireless
  Jacuzzi
  Living
  Loc De Joaca
  Masaj
  Parcare
  Ping-Pong
  Plata Cu Cardul
  Restaurant
  Room Service
  Sala De Conferinte
  Sala De Fitness
  Sala De Mese
  Sanie Cu Cai
  Sauna
  Spalatorie
  Terasa
  Transport Auto

Gallerie foto exterior Vara

Galerie foto exterior vara

Gallerie foto exterior Iarna

Galerie foto exterior iarna