BRASOV » Predeal » Pensiunea CABANA SCHIORILOR 

Pensiunea CABANA SCHIORILOR
Limbi vorbite la receptie
Acoperire retele telefonice
  
    
Capacitate pentru 46 locuri in 23 camere.

Descriere Pensiunea CABANA SCHIORILOR

Fie ca preferati plimbarile si relaxarea in mijlocul naturii, fie va pasioneaza sporturile montane, fie sunteti intr-o calatorie de afaceri, CABANA SCHIORILOR este solutia perfecta pentru dumneavoastra. Indiferent de anotimp sau ocazie, am pregatit pentru dumneavoastra multe surprize care cu siguranta va vor determina sa reveniti in Predeal, la CABANA SCHIORILOR.

Unitatea de cazare are o pozitionare excelenta, fiind situata la baza partiei de schi Clabucet Sosire si este un punct de plecare spre diferite trasee montane si obiective turistice din zona Valea Prahovei.
Echipa noastra este formata din personal de servire atestat. Ospitalitatea, grija si atentia pentru fiecare detaliu sunt elementele la care am tinut intotdeauna si care ne readuc, an de an, oaspetii nostri fideli.

Predealul ramane una dintre destinatiile turistice preferate ale romanilor si nu numai. Multi romani abia acum incep sa descopere frumusetile unice in Europa ale Carpatilor, armonia peisajelor, linistea dar si energia pe care ti le ofera o excursie pe pamanturile natale. In acest cadru natural de exceptie, CABANA SCHIORILOR**** este gazda unei vacante perfecte, fie ca preferati linistea si intimitatea sau distractia si aventura.

Facilitati Pensiunea CABANA SCHIORILOR

  Atv
  Bar
  Frigider In Vila
  Gradina/curte
  Internet Wireless
  Living
  Parcare
  Restaurant
  Sala De Conferinte
  Sala De Mese
  Terasa

Gallerie foto exterior Vara

Galerie foto exterior vara
Galerie foto exterior vara
Galerie foto exterior vara
Galerie foto exterior vara
Galerie foto exterior vara
Galerie foto exterior vara