BRASOV » Predeal » Motelul TIMISUL DE JOS 

Motelul TIMISUL DE JOS
Limbi vorbite la receptie
Acoperire retele telefonice
  
   
Capacitate pentru 60 locuri in 30 camere.

Descriere Motelul TIMISUL DE JOS

Situat într-o splendidă zona din împrejurimile Braşovului, localitatea Timisul de Jos, DN1 Bucuresti-Brasov la km 155, o oază de linişte, lac si aer curat înconjurat de dealuri, munti şi păduri Complexul Timișul de Jos reprezinta alegerea potrivita, oferindu-va conditii ideale pentru un sejur de neuitat.

Complexul Timișul de Jos cuprinde un hotel de 3 stele cu 25 camere duble si 4 apartamente dotate cu grup sanitar, telefon, internet wireless si televizor, restaurant cu bar de zi deschis pana la ultimul client, sala de conferinta dotata cu videoproiector, flipchart si televizor cu o capacitate de 100 de locuri, precum si 60 de locuri la bar, sala de jocuri (biliard, ping-pong, sah, remi, table, carti) si zona agrement (foisor, zona verde special amenajata pentru gratare si focuri de tabara, loc de joaca amenajat pentru copii, mic lac artificial populat cu pastravi).

Cele 29 de camere ale hotelului sunt dotate şi decorate pentru a satisface cele mai rafinate gusturi, având in vedere confortul şi relaxarea, atât de necesare oaspeţilor. Rafinamentul decorului, calitatea dotărilor, amenajarea interioara deosebita, profesionalismul şi amabilitatea personalului, serviciile impecabile sunt motive suficiente pentru a deveni clientul nostru pentru totdeauna.

Restaurantul Timisul de Jos dispune de o capacitate de 70 de locuri și este locul ideal unde va puteti organiza intilnirile si mesele de afaceri, aniversarile si orice eveniment important din viata dumneavoastra.  

Facilitati Motelul TIMISUL DE JOS

  Bar
  Foisor In Curte
  Gradina/curte
  Internet Wireless
  Parcare
  Rau In Curte
  Restaurant
  Sala De Conferinte
  Sala De Fitness
  Sala De Mese
  Sauna

Gallerie foto exterior Vara

Galerie foto exterior vara
Galerie foto exterior vara
Galerie foto exterior vara
Galerie foto exterior vara
Galerie foto exterior vara
Galerie foto exterior vara