BRASOV » Predeal » Hotelul ROUA 

Hotelul ROUA
Limbi vorbite la receptie
Acoperire retele telefonice
   
      
Capacitate pentru 58 locuri in 29 camere.

Descriere Hotelul ROUA

Predealul, este statiunea ideala pentru petrecerea unui concediu in aer curat, nepoluat, puternic ozonat si in liniste, ofera in acelasi timp si posibilitatea desfasurarii unor activitati de odihna activa, divertisment si sporturi extreme. In frumoasa statiune montana Predeal, departe de zgomotul traficului aglomerat al drumului national, intr-un linistit si cochet cartier de vacanta, se afla un impunator si elegant Hotel.

Specific arhitecturii montane dar si aromniei perfecte a albului si negrului,  Hotel Roua se recomanda prin eleganta si rafinament.

Hotelul Roua beneficiaza de o pozitie exceptionala, ce deschide privirilor o splendida panoramă a statiuni dar si spre peisajul muntilor impaduriti.

Unitatea turistica: Hotel – Restaurant Roua are in compunere urmatoarele tipuri de servicii: cazare, restaurant, bar, terasa, sala de conferinta, loc de joaca copii, fitness/sala de gimnastica, sauna, club de noapte/discoteca.

Descrierea unitatii:
Hotelul poate asigura 58 de locuri de cazare/serie, repartizate in 29 spatii de cazare, astfel: 21 camere duble clasice si moderne (10 camere clasice, 11 camere confort sporit moderne), 4 camere extra large si 4 apartamente cu 1 dormitor si living.

Majoritatea camerelor au balcoane, cu  vederi superbe panoramice a statiunii Predeal si a Muntiilor Bucegi. Puteti savura aroma cafelei, sorbind in acelasi timp din frumusetea peisajului care vi se deschide in fata ochilor, in acest sens, va recomandam cele 4 apartamente prevazute cu balcoane spatioase.

- Camera Dubla standard este dotata cu mobilier clasic, Balcon, Cada, Televizor, Mini frigider, Telefon, Uscator de par. Repartizare camere duble nr. 106, 108, 201, 206, 208, 301, 303 306, 308, 406, 408,
camere cu balcon 106, 108, 201, 206, 208, 301, 306, 308,  408 (fara balcon 406)

Camere cu cada hidromasaj nr. 201, 301.
- Camera Dubla confort sporit cu moblier modern, Cada cu hidromasaj, Televizor, Mini frigider, Telefon, Uscator de par. Repartizare camere duble confort sporit nr 102, 103, 202, 203, 302, 304, 305, 402, 404, 405.  
Baie cu cada hidromasaj nr. 102, 103, 202, 203, 302, 303, 304, 305, 402, 404, 405),

- Camerele extralarge cu pat matriomonial, fiind spatioase, pot caza 2 persoane adulte si 1, 2 copii sau 1 adult pe canapea extensibila, toate camerele extralarge au balcoane spatioase, birou de lucru, minbar, telefon, televizor baile au cada cu hidromasaj, uscator de par. Repartizare camere extralarge nr. 104, 105, 204, 205.

- Apartamente cu 1 dormitor, compus dintr-un salon (camera de zi) si dormitor, camera de zi are in compunere: canapea extensibila, comoda televizor, televizor cu racordae cablu tv, telefon, minibar. Decorul si structura aparatamentului nuptial 407 se recomanda a fi un loc intim si placut pentru tineri indragostiti/casatoriti. Repartizare apartamente nr 107, 207, 307, 407.

Toate camerele din hotel au baie proprie, prevazute cu cade, unele cu hidromasaj, uscatoare de par, etc.

Facilitati: Parcarea proprie a complexului, internet wireless, sala de fitness/gimnastica,  sauna, seif, camera pentru bagaje, loc de joaca pentru copii, restaurant, bar, terasa, fax, plata cu cardul.

Restaurant:
Hotelul detine propriul restaurant cu bar, situat la parterul cladirii, insumand 80 de locuri, terasa de vara cu o capacitate de 30 de locuri. Bucataria noastra ofera o gama variata de specialitati culinare, iar specificul bucatariei noastre este ca preparatele din carne sunt gatite fara ulei.

Terasa de vara/Loc de joaca
In curtea hotelului, va recomandam sa va racoriti la umbra cetenilor de brazi pe terasa de vara, iar daca doriti sa va bucurati alaturi de cei mici de vivacitatea si veselia lor, va punem la dispozitie in imediata apropiere un loc de joaca pentru copii.

Sala de conferinte
Unitatea noastra detine sala de conferinte cu o capacitate de 50 de locuri echipata, dotata si utillata corespunzator pentru organizarea de seminarii, prezentari, cursuri educative, conferinte si congrese.

Club de noapte/Program de discoteca
In incinta unitatii se poate organiza program de discoteca/club, cu dj profesionist.
Accesul auto la hotelul nostru este foarte simplu, la doar 500 metri de gara Predeal, in directia Cioplea, imediat dupa podul CFR, urmati prima strada la dreapta, aproximativ 50 m (in spatele hotelului sindicatelor).

* Unitatea noastra poate asigura la cerere serii de cantonamente si tabere sportive, vacante la munte, putand pune la dispozitie sala de sport si terenul de fotbal din localitate, alte servicii si facilitati solicitate in pachetul turistic.
* Avem capacitate si disponibilitatea sa organizam team building, evenimente speciale, banchete, receptii, mese festive, mese oficiale, intruniri de afaceri, nunti, petreceri.

Facilitati Hotelul ROUA

  Bar
  Discoteca
  Fax
  Gradina/curte
  Internet Cablu
  Internet Wireless
  Jacuzzi
  Loc De Joaca
  Parcare
  Plata Cu Cardul
  Restaurant
  Room Service
  Sala De Conferinte
  Sala De Fitness
  Sauna
  Seif La Receptie
  Spalatorie
  Terasa

Gallerie foto exterior Vara

Galerie foto exterior vara
Galerie foto exterior vara
Galerie foto exterior vara
Galerie foto exterior vara
Galerie foto exterior vara
Galerie foto exterior vara

Gallerie foto exterior Iarna

Galerie foto exterior iarna
Galerie foto exterior iarna