BRASOV » Predeal » Hotelul ORIZONT 

Hotelul ORIZONT
Limbi vorbite la receptie
Acoperire retele telefonice
  
     
Capacitate pentru 262 locuri in 140 camere.

Descriere Hotelul ORIZONT

Hotelul Orizont revine în atenţia dumneavoastră cu o nouă înfăţişare demnă de renumele cu vechime pe piaţa românească. Hotelul vă propune 139 de camere clasificate la 4 stele, un SPA modern, un centru de conferinţe Orizont Forum, un restaurant cu specific internaţional şi unul cu specific tradiţional românesc, alături de cramă, nu mai puţin de 4 baruri cu o arhitectură deosebită şi nu în ultimul rând Cigar Club.

Hotel Orizont este situat la numai 800m de gara Predeal, pe drumul ce face legătura între cabana "Trei Brazi" şi staţiune şi la 50m de DN1. Complexul reprezintă punctul ideal de cazare pentru turiştii interesaţi de explorarea traseelor montane din zonă – Cabana Susai, Clăbucet, Gârbova, Piatra Mare – şi de asemenea pentru cei dornici de a vizita Castelul Peleş (Sinaia) şi Castelul Bran (Bran), ambele obiective fiind situate în apropiere.

  Renovat complet în 2010, hotelul a devenit locaţia cea mai căutată din Predeal, impresionând prin facilităţile deosebite pe care le pune la dispoziţia turiştilor:

  86 de camere double standard şi 20 de camere double executive, cu baie proprie, minibar, telefon şi internet gratuit, birou de lucru şi TV
  16 camere single oferind un spaţiu generos şi condiţii de confort sporit prin dotările la standarde internaţionale
    7 apartamente impresionând prin finisajele de calitate şi condiţiile oferite - aer condiţionat, seif, frigider, TV şi telefon, ideale pentru familiile aflate în concediu
    2 lifturi

  La cerere, camerele pot fi dotate cu paturi suplimentare pentru copii, iar mesele pot fi servite în incinta restaurantului cu specific internaţional. Hotelul dispune de patru baruri, între care un Cigar Club extrem de modern pentru fumători şi detine totodată un centru de conferinţe pentru evenimente business şi activităţi sociale.

  Condiţiile de cazare şi calitatea deosebită a serviciilor sunt doar două dintre atuurile Hotel Orizont, ce oferă în plus clienţilor săi acces gratuit la piscină şi sală de fitness, centru SPA cu 3 tipuri de saună şi jacuzzi, o cameră de gheaţă pentru tratamente complexe de înfrumuseţare şi parcare supravegheată pentru siguranţa deplină pe durata şederii în Predeal.

  Centrul de recreere Hotel Orizont - piscină acoperită, SPA, sală fitness, jacuzzi, saună uscată, sauna umedă, saună cu infraroşu, masaj, împacahetări - 5 tipuri.

Facilitati Hotelul ORIZONT

  Bar
  Internet Cablu
  Internet Wireless
  Parcare
  Piscina
  Restaurant
  Sauna

Gallerie foto exterior Vara

Galerie foto exterior vara