BRASOV » Predeal » Hotelul NOBLESSE 

Hotelul NOBLESSE
Limbi vorbite la receptie
Acoperire retele telefonice
   
   
Capacitate pentru 64 locuri in 22 camere.

Descriere Hotelul NOBLESSE

In zona ultracentrala a Predealului deschis in  2008, Hotel Noblesse*** ofera numeroase facilitati turistilor, oamenilor de afaceri, si in egala masura impatimitilor sporturilor de iarna.

Hotel Noblesse*** Predeal este situat pe Dn1 la mai putin de 50 m de partia Clabucet are o capacitate de cazare de 64 de locuri in  camere cu paturi duble sau cu pat matrimonial. Fiecare din cele patru nivele este personalizat prin decorul diferit si dispune de camere confortabile, mobilate modern.

Hotel Noblesse*** Predeal ofera caldura, intimitate, siguranta si confort  omului modern,  in cadrul hotelul nostru gasiti   Restaurantul*** Noblesse  capacitatea acestuia fiind  de pana la 100  locuri , acesta este Hotel Noblesse***.

Hotel Noblesse*** Predeal  dispune  de doua  sali pentru Conferinte cu  o capacitate de pana la 80  locuri dotate corespunzator:  flip-chart, video-proiector,ecran de proiectie , wi-fi , lumina naturala , imprimanta , fax ,  calculatoar de birou si conexiune la internet.

Cu dimensiuni generoase camerele sunt gandite special pentru a asigura confortul si linistea de care aveti nevoie.

Statiunea Predeal este situata la 1100 m altitudine si beneficiaza de o pozitie exceptionala. Se deschide privirilor ca o splendida panorama spre vaile Timisului si Prahovei, spre peisajul muntilor Bucegi, Postavarul si Piatra Mare.

Statiunea Predeal dispune de:
excelente partii de schi alpin dotate cu transport pe cablu, insalatie de iluminat pe timpul noptii si zapada artificiala; gradele de dificultate ale partiilor satisfac atat schiorii profesionisti cat si pe cei incepatori
partii de schi randonee 2,5 Km
terenuri de tenis
fond de vanatoare

Facilitati Hotelul NOBLESSE

  Bar
  Fax
  Internet Wireless
  Parcare
  Ping-Pong
  Plata Cu Cardul
  Restaurant
  Room Service
  Sala De Conferinte
  Sala De Mese
  Spalatorie
  Terasa

Gallerie foto exterior Vara

Galerie foto exterior vara
Galerie foto exterior vara
Galerie foto exterior vara
Galerie foto exterior vara
Galerie foto exterior vara