HARGHITA » Praid » Restaurantul TELEGDY HAZ  

Restaurantul TELEGDY HAZ
Limbi vorbite la receptie
Acoperire retele telefonice
   
     
Capacitate pentru 1 locuri in 1 camere.

Descriere Restaurantul TELEGDY HAZ

Probabil ca toata lumea a auzit de localitatea Praid din judetul Harghita ,unde se afla cea mai mare salina din Romania : Salina Praid !

Mineritul sarii la Praid a inceput inca din 1762 , exploatarea facandu-se in camera trapezoidala. Cu timpul oamenii au descoperit beneficiile aerului curat din salina , pentru tratarea astmului si al bolilor respiratorii. Situata la 120 de metri sub pamant , cu o temperature constanta in jur de 15 grade Celsius salina este locul unde turistii pot imbina  relaxarea într-un cadru deosebit cu o reala porţie de sănătate !
In Salina Praid regasiti locuri de joaca pentru copii,  un parc de aventura, un restaurant şi o bisericuta .

Si daca aerul tare de munte v-a deschis pofta de mancare , chiar vis-a-vis de intrarea salinei gasiti CASA TELEGDY care de  17 ani ofera clientilor o multitudine de bunataturi atat din bucataria traditionala secuiasca cat si mancaruri cu iz aparte, care combina gusturile traditionale cu amprenta gastronomica a zilelor noastre.

Nu neglijati mancarurile traditionale ale pastorilor si a oamenilor de muntre oferite de primitoarele gazde de la Casa Telegdy, care pentru prepararea bucatelor folosesc condimente naturale si materia prima din gospodariile traditionale, conferind astfel un gust deosebit bucatelor !

Facilitati Restaurantul TELEGDY HAZ

  Parcare
  Restaurant

Gallerie foto exterior Vara

Galerie foto exterior vara
Galerie foto exterior vara
Galerie foto exterior vara
Galerie foto exterior vara
Galerie foto exterior vara
Galerie foto exterior vara