HARGHITA » Praid » Pensiunea REISZ 

Pensiunea REISZ
Limbi vorbite la receptie
Acoperire retele telefonice
    
    
Capacitate pentru 17 locuri in 6 camere.

Descriere Pensiunea REISZ

Pensiunea REISZ se află în apropierea centrului localităţii, dar pe o stradă laterală liniştită, înconjurată de un peisaj spectaculos, la apr. 5 min. de Salina Praid si 1000 m de ştrandul sărat.

Este amenajat în sil local, cu exterior pictat. Dispune de o capacitate de 17 locuri în 6 camere, structurate pe 3 nivele: parter, etaj şi mansardă. Parterul are acces separat şi dispune de 2 camere (1 cameră cu 2 locuri + 1 cameră cu 3 locuri), fiecare cu baie proprie (grup sanitar şi cadă), deservite de o chicinetă si o sufragerie cu masă pentru 6 persoane.

Etajul dispune de asemenea de 2 camere (1 cameră cu 2 locuri + 1 cameră cu 3/4 locuri), cu baie proprie fiecare (grup sanitar şi duş), dar cu acces separat fiecare, prin scară exterioară. La  mansardă, tot cu acces separat prin scară exterioară este un spaţiu de cazare compus din 2 camere care comunică între ele: 1 camera mare cu 2 locuri + 1 camera mică pt. 1 persoana. Şi aceasta are1 baie proprie cu duţ şi grup sanitar. Toate camerele sunt echipate cu cablu TV şi internet wireless (WiFi), încălzirea şi apa caldă se asigură prin centrală proprie.

În curţe, ţn faţa casei se asigura parcare pentru  3 autoturisme . Curtea imensă este amenajată cu foişor spaţios cu gratar, loc de joaca pentru copii (tobogan), iaz cu peşte viu decorativ. Lângă iaz mai pot fi parcate în siguranţă maşini fără a deranja pe cei din jur.

Facilitati Pensiunea REISZ

  Accepta Animale
  Acces La Bucatarie
  Foisor In Curte
  Frigider In Vila
  Gradina/curte
  Internet Wireless
  Living
  Loc De Joaca
  Parcare
  Sala De Mese
  Terasa

Gallerie foto exterior Vara

Galerie foto exterior vara