HARGHITA » Praid » Pensiunea IRIS 

Pensiunea IRIS
Limbi vorbite la receptie
Acoperire retele telefonice
   
     
Capacitate pentru 35 locuri in 12 camere.

Descriere Pensiunea IRIS

Pensiunea Iris se afla in centrul localitatii Praid, principalele atractii si posibilitati de recreere aflandu-se la 3 minute de mers. Dupa o zi petrecuta cu odihna activa, excursii sau scaldat si tratamente balneare, camerle noastre va ofera relaxarea si confortul de care aveti nevoie. Asteptam oaspetii dornici de distractie, odihna sau tratament ontr-o atmosfera prietenoasa si confortabila.

La Peniunea Iris de la Praid oaspetilor le stau la dispozitie in total 12 camere, dintre care 2 cu doua paturi, 7 cu trei paturi si 3 cu patru paturi. Exista posibilitatea amplasarii de paturi suplimentare in camerele noastre.

Camerele noastre dispun de televizoare si bai private, dar asiguram si posibilitatea de a gati in bucataria noastra bine utilata. In curtea interioara oaspetii nostrii se pot bucura de o parcare ampla si de un loc de joaca pentru copii. Atmosfera extraordinara a lungilor nopti de vara o puteti intensifica prin timpul petrecut in gradina noastra de vara, cu posibilitatea de a pregati mancaruri pe gratar.

Va asteptam cu drag, indiferent daca veniti cu familia sau cu un grup de prieteni!

Facilitati Pensiunea IRIS

  Acces La Bucatarie
  Frigider In Vila
  Gradina/curte
  Internet Wireless
  Loc De Joaca
  Parcare
  Sala De Mese
  Terasa

Gallerie foto exterior Vara

Galerie foto exterior vara
Galerie foto exterior vara
Galerie foto exterior vara
Galerie foto exterior vara
Galerie foto exterior vara
Galerie foto exterior vara