HARGHITA » Praid » Pensiunea FAMILY 

Pensiunea FAMILY
Limbi vorbite la receptie
Acoperire retele telefonice
  
Capacitate pentru 30 locuri in 13 camere.

Descriere Pensiunea FAMILY

Mii de turisti din toata Europa (si nu numai),  vin annual sa viziteze Salina Praid , cea mai mare salina din Romania , aflata in inima muntelui la 120 metri sub pamant.
In imensele spatii ale salinei turistii regasesc un mini ,,orasel” pregatit pentru relaxarea si bucuria lor, dotat cu un loc de joaca pentru copii, o bisericuta , o cafenea , un restaurant , precum si un parc de aventura.  Dar incontestabil cel mai mare beneficiu al celor care coboara in salina, este aerul sarat care ajuta la tratarea unor boli respiratorii.

Pensiunea Family situata la doar 50m de intrarea in salina, (a 4-a locuinta pe dreapta  langa DN 13A) si la cca 200 de m de Strandul Praid , va ofera servicii de trei stele!
Turistii beneficiaza de 30 de locuri de cazare in camere duble matrimoniale , camere triple si apartamente , precum si doua bucatarii utilate care ofera facilitatile necesare pentru un sejur reusit.

Datorita dotarii cu panouri electrice-ecologice, care ofera caldura in toata pensiunea, clientii isi pot regla temperatura in camere dupa bunul lor plac .
In curtea si gradina pensiunii gasiti  loc de joaca pentru copii , o terasa  dotata cu 2 gratare , cuptor , precum si un foisoar cu mese si scaune pentru 8 persoane.
Parcarea este gratuita si supravegheata cu camere video.

Si la toate acestea se adauga ospitalitatea gazdelor de la  Pensiunea Family care va astepta cu drag!

Facilitati Pensiunea FAMILY

  Acces La Bucatarie
  Cutie De Valori
  Foisor In Curte
  Frigider In Vila
  Gradina/curte
  Internet Wireless
  Loc De Joaca
  Parcare
  Sala De Mese
  Terasa

Gallerie foto exterior Vara

Galerie foto exterior vara

Gallerie foto exterior Iarna

Galerie foto exterior iarna