PRAHOVA » Ploiesti » Pensiunea PRESIDENT 

Pensiunea PRESIDENT
Limbi vorbite la receptie
Acoperire retele telefonice
  
     
Capacitate pentru 12 locuri in 6 camere.

Descriere Pensiunea PRESIDENT

Hotel President este clasificat cu 3 stele de confort, fiind situat la numai 500 de metri de bulevardul principal, astfel incat se permite accesul usor spre zonele de inters major ale orasului.

Centrul de Evenimente President va pune la dispozitie 7 saloane ultramoderne, fiecare avand un stil aparte care va oferi evenimentelor dumnevoastra o nota de eleganta.

Fie ca este vorba de o nunta, un botez, o aniversare sau un eveniment business apelati cu incredere la serviciile oferite de Centrul de evenimente President.

Renumite prin eleganta si calitatea serviciilor oferite, saloanele din Centrul de evenimente President se doresc a fi un partener excelent in organizarea evenimentelor dumnevoastra, facand fata celor mai exigente cerinte.

Echipa Centrului de Evenimente President se remarca prin profesionalism, ceea ce face ca fiecare eveniment organizat la noi sa fie unic. Fie ca doriti sa organizati un eveniment pentru firma, fie ca aveti nevoie de o sala pentru conferinte sau aniversati un eveniment special din viata dumnevoastra, veniti doar si spuneti-ne cum vreti sa va surprindeti invitatii!

Facilitati Pensiunea PRESIDENT

  Bar
  Cablu Tv In Living
  Gradina/curte
  Internet Wireless
  Living
  Parcare
  Restaurant
  Room Service
  Sala De Conferinte
  Sala De Mese
  Terasa

Gallerie foto exterior Vara

Galerie foto exterior vara
Galerie foto exterior vara
Galerie foto exterior vara
Galerie foto exterior vara
Galerie foto exterior vara
Galerie foto exterior vara