ARGES » Pitesti » Pensiunea DOMNEASCA 

Pensiunea DOMNEASCA
Limbi vorbite la receptie
Acoperire retele telefonice
  
     
Capacitate pentru 20 locuri in 10 camere.

Descriere Pensiunea DOMNEASCA

Amplasata in Pitesti pe strada Basarabiei, Nr. 1A, varianta Prundu - Craiovei la 7 km de intrarea din autostrada A1, va poate oferi confort, intimitate si servicii la standarde europene.

Pozitia acestei pensiuni este ideala pentru toti cei care sunt in transit sau care isi doresc ca cele mai importante evenimente din viata sa devina realitate.

Principalele noastre atribute sunt sarmul, ospitalitatea si bunul gust. Seriozitatea si devotamentul personalului nostru va vor convinge sa reveniti cu drag. Serviciile oferite sunt menite a satisface cele mai alese gusturi ale oaspetilor nostri.

Am construit aceata pensiune pentru a veni in ajutorul clientiilor nostri. Credem ca am reusit sa oferim servicii de cazare la cele mai ridicate standarde.

Impreuna cu o echipa de profesionisti, realizam pachete si servicii personalizate pentru a va satisface in totalitate dorintele si asteptarile.

Pensiunea nostra este conceputa ca un centru ce acopera posibilitatea organizarii oricarui tip de eveniment sau pentru cei care se afla in transit.

Facilitati Pensiunea DOMNEASCA

  Internet Wireless
  Parcare
  Restaurant
  Sala De Mese

Gallerie foto exterior Vara

Galerie foto exterior vara
Galerie foto exterior vara
Galerie foto exterior vara
Galerie foto exterior vara
Galerie foto exterior vara