VALCEA » Olanesti » Cabana COMANCA 

Cabana COMANCA
Limbi vorbite la receptie
Acoperire retele telefonice
  
Capacitate pentru 12 locuri in 6 camere.

Descriere Cabana COMANCA

Cabana Comanca este amplasata pe raza Ocolului Silvic Rm. Valcea, in UP II Olanesti,ua 174, in statiunea Baile Olanesti, la altitudinea de 499 m, la 24 km est de municipiul Rm.Valcea.Ansamblul de cladiri se compune din: cabana propriu zisa, foisor precum si un teren de fotbal tenis.

Cabana a fost data in folosinta in anul 1994 din zidarie de piatra,si cuprinde 6 camere, sufragerie, sala de mese, sala de conferinte, bucatarie, bai in fiecare camera, iar in perioada 1998 - 1999 au fost realizate urmatoarele modernizari si renovari : instalatii sanitare, termice , electrice , lambriuri , zugraveli.In anul 2001 a fost schimbat acoperisul, iar in 2003 a fost amenajata curtea interioara.

Cabana este dotata cu instalatie electrica, incalzirea se face cu centrala pe gaz,apa calda permanenta.Toate aceste renovari au avut ca principal obiectiv sporirea gradului de confort oferit clientilor, care grad de confort este aproape de cerintele actuale.

*Datorita semnalului slab, va rugam sa efectuati rezervarile atat telefonic, cat si online, folosind formularul „Rezervare online”.

Facilitati Cabana COMANCA

  Acces La Bucatarie
  Frigider In Vila
  Living
  Sala De Conferinte
  Sala De Mese

Gallerie foto exterior Vara

Galerie foto exterior vara