SIBIU » Ocna Sibiului » Vila SALINA ROMANA 

Vila SALINA ROMANA
Limbi vorbite la receptie
Acoperire retele telefonice
  
Capacitate pentru 30 locuri in 12 camere.

Descriere Vila SALINA ROMANA

Ansamblu nostru cuprinde un numar de doua unitati de cazare indepedente aflate in inima statiunii Ocna Sibiului. Toti cei care doresc sa se bucure de feericul peisaj presarat cu cele 12 lacuri sarate, sa se refugieze intr-un loc linistit din natura, sa beneficieze de cure de sanatate cu ape sarate si namoluri naturale, pot gasi aici tot ceea ce isi doresc.
Fie ca sunteti familist si veniti insotiti de minunatii vostri copii, fie ca vreti sa va oferiti un cadrul linistit si intim alaturi de jumatatea dumneavoastra, la noi veti gasi intotdeauna varianta care vi se potriveste cel mai bine. Pozitionarea unitatilor de cazare in Ocna Sibiului, calitatea serviciilor, curatenia si amabilitatea personalului sunt atuuri de necontestat ale unitatilor de cazare Salina Romana si Lacul Verde din Ocna Sibiului.

Ocna Sibiului, un orasel statiune turistica, situat la 17 km Nord de Sibiu, pe valea raului Visa. La intrarea in oras se afla zona balneara cu complexul de tratament, si 15 lacuri sarate care s-au format pe locul fostelor saline surpate, unele dintre ele fiind declarate monumente ale naturii.
Pensiunea este situata la intrarea in oras, in vecinatatea lacurilor naturale, intr-o zona insorita ce incanta atat ochii cat si sufletul.

Aceasta, vine in intampinarea turistilor cu 12 camere pentru 2, 3, 4 persoane cu bai proprii, capacitate de cazare fiind de 30 de locuri. Camerele sunt dotate cu TV, incalzire centrala, aer conditionat, baile sunt dotate cu cabine de dus cu apa calda.
De asemenea, mai dispunem de 7 casute cu 2 si 3 paturi care au acces la salon si bucatari. La parterul pensiunii se gasesc 2 minibucatarii complet utilate si un salon cu o capacitate de 80 locuri.
Curtea are zona de plaja si dusuri cu apa calda, loc de joaca pentru copii, 2 filigorii, grill si locuri de parcare.

Facilitati Vila SALINA ROMANA

  Acces La Bucatarie
  Foisor In Curte
  Frigider In Vila
  Gradina/curte
  Living
  Loc De Joaca
  Parcare
  Ping-Pong
  Sala De Mese
  Terasa

Gallerie foto exterior Vara

Galerie foto exterior vara