CONSTANTA » Navodari » Hotelul VILA PONTICA 

Hotelul VILA PONTICA
Limbi vorbite la receptie
Acoperire retele telefonice
  
     
Capacitate pentru 50 locuri in 20 camere.

Descriere Hotelul VILA PONTICA

Ne găsiți în Mamaia Nord - Năvodari, la aproximativ 4 kilometri de Summer Land și 200 metri de plajele și promenada din Năvodari.

Vila Pontica are un aer exotic, cu influențe din arhitectura mediteraneeană, dar având ca model principal de inspirație o mănăstire din România. Privită din depărtare lasă impresia unei fortărețe, înconjurată de ziduri înalte, ce dau un sentiment plăcut de intimitate imediat ce le-ai pășit pe poartă și care parcă te rup de tot ceea ce este în jur.

La interior se găsește o grădină mereu verde, cu numeroase specii de arbuști și copaci ce se complimentează perfect cu piscina pe marginea căreia te poți bucura de razele soarelui, întins pe un șezlong. Din loc în loc poți găsi diverse măsuțe- la umbra salcâmului, în foișor sau la marginea piscinei, pe terasa restaurantului sau poate chiar în fața camerei tale, la adăpostul plantelor cățăratoare care, în anumite zone, formează o perdea verde și răcoroasă. În unele zile, atunci când nu bate vantul, timpul parcă stă în loc. Se aud doar rândunelele, eternele noastre turiste și susurul apei din fântâna de pe marginea piscinei.

Veți găsi o atmosferă de familie, un staff prietenos și lipsit de politețe artificială, dispus să facă orice pentru a vă face vacanța cât mai plăcută!

Facilitati Hotelul VILA PONTICA

  Bar
  Foisor In Curte
  Gradina/curte
  Internet Wireless
  Jacuzzi
  Parcare
  Piscina
  Plata Cu Cardul
  Restaurant
  Room Service
  Sala De Conferinte
  Sala De Mese
  Terasa

Gallerie foto exterior Vara

Galerie foto exterior vara
Galerie foto exterior vara
Galerie foto exterior vara
Galerie foto exterior vara
Galerie foto exterior vara
Galerie foto exterior vara