ARAD » Moneasa » Hotelul MONEASA 

Hotelul MONEASA
Limbi vorbite la receptie
Acoperire retele telefonice
   
  
Capacitate pentru 188 locuri in 100 camere.

Descriere Hotelul MONEASA

Perla "Munţilor Apuseni" cum este denumită, staţiunea balneoclimaterică Moneasa este situată în vestul ţării. Cuibărită într-o mică depresiune de pe valea Moneasa, relativ joasă, la poalele ramei muntoase a Masivului Codru-Moma, este situată la altitudinea medie de 280 m. Aici în acest loc mirific numit Moneasa se ridică Hotel Moneasa.

Poartă acest nume pentru că el însuşi este o staţiune balneară, de odihnă şi divertisment într-un hotel.

Camere confortabile, apartamente cu toate dotările unor pretenţii civilizate, baruri, club paintball, restaurant care poate fi închiriat pentru evenimente, săli de conferinţă şi o întreagă varietate de tratamente şi proceduri pentru tot felul de afecţiuni, de la cele nervoase până la banalele reumatisme.

Un bazin acoperit de înot, saună şi alte dotări la care se adaugă aerul ozonat fac din această locaţie un paradis terestru.

Complexul Balnear Moneasa (hotel, bază de tratament, restaurant, săli de conferinţă) este construit într-un stil modern de o eleganţă aparte.

Albul predominant contrastează plăcut cu "explozia vegetală" din jur. Hotel Moneasa vă pune la dispoziţie facilităţile cele mai potrivite pentru trainingurile, simpozioanele sau conferinţele dumneavoastră.

Facilitati Hotelul MONEASA

  Parcare
  Restaurant
  Sala De Conferinte
  Sala De Mese
  Terasa

Gallerie foto exterior Vara

Galerie foto exterior vara
Galerie foto exterior vara
Galerie foto exterior vara
Galerie foto exterior vara
Galerie foto exterior vara
Galerie foto exterior vara