CONSTANTA » Mamaia » Apartamentul THERAPY 

Apartamentul THERAPY
Limbi vorbite la receptie
Acoperire retele telefonice
  
Capacitate pentru 4 locuri in 2 camere.

Descriere Apartamentul THERAPY

Apartment Therapy este ideal amplasat in centrul statiunii Mamaia, intre mare si lacul Siutghiol si ofera un acces rapid catre toate atractiile oferite de statiunea Mamaia (restaurante, terase, cluburi de noapte, sporturi nautice, piscine etc.). Plaja cea mai apropiata este plaja REX – Bourbon (400 m)– fiind una dintre cele mai cunoscute, organizate si curate plaje din Statiunea Mamaia, unde turistii apreciaza calitatea apei, a aerosolilor dar si a nisipului fin.

Apartamentul este spatios, cuprinzand un living dotat cu o canapea extensibila optima pentru 2 persoane, TV LCD, wi-fi, aer conditionat, acces catre terasa orientata spre lacul Siutghiol. Dormitorul este dotat cu TV LCD, aer conditionat, pat matrimonial 180x200cm, noptiere si dressing spatios. Bucataria este inchisa si ofera toate utilitatile necesare (cuptor, plita, cuptor cu microunde, frigider, masa si scaune pentru 4 persoane, masina de spalat rufe). Sala de baie este prevazuta cu cabina de dus.

Zona in care situat acest apartament este considerata ca fiind cea mai selecta din intreaga statiune drept pentru care turistii pot beneficia in aceasta zona de numeroase facilitati precum restaurante, terase, piscine si posibilitatea practicarii de sporturi extreme pe apa.

Imobilul dispune de o parcare generoasa.

Facilitati Apartamentul THERAPY

  Acces La Bucatarie
  Cablu Tv In Living
  Frigider In Vila
  Internet Wireless
  Living
  Parcare
  Spalatorie
  Terasa

Gallerie foto exterior Vara

Galerie foto exterior vara
Galerie foto exterior vara
Galerie foto exterior vara
Galerie foto exterior vara
Galerie foto exterior vara
Galerie foto exterior vara