CONSTANTA » Mamaia » Apartamentul PARADISE EXOTIC MAMAIA 

Apartamentul PARADISE EXOTIC MAMAIA
Limbi vorbite la receptie
Acoperire retele telefonice
  
     
Capacitate pentru 6 locuri in 2 camere.

Descriere Apartamentul PARADISE EXOTIC MAMAIA

Ansamblul rezidential din care face parte Exotic Paradise Apartment este situat in centrul Statiunii Mamaia , vizavi de Hotel Rex. Accesul se face usor si cu automobilul si pietonal deoarece ansamblul este construit langa Bulevardul Mamaia si este aproape de pasarela de langa Hotel Rex. Plaja cea mai apropiata este plaja REX – Bourbon – fiind una dintre cele mai cunoscute, organizate si curate plaje din Statiunea Mamaia unde turistii apreciaza calitatea apei si a aerosolilor dar si a nisipul fin.
Exotic Paradise Apartment zona Hotel Rex reprezinta un apartament format din 2 camere si bucatarie complet utilata. Livingul este prevazut cu TV Full HD, aer conditionat, canapea extensibila (pentru 2 persoane). acces direct catre terasa. Bucataria este prevazuta cu spatiu pentru servit masa, cuptor si plita electrica, cuptor cu microunde, prajitor de paine, hota, espresor de cafea,masina de spalat vase, masina de spalat rufe. Pentru a pastra aspectul aerisit, toate electrocasnicele sunt incorporate in mobilierul de bucatarie. Dormitorul este special conceput pentru a oferi o atmosfera de vacanta, deoarece acest dormitor ofera pat de tip baldachin, TV Full HD, aer conditionat. Sala de baie este prevazuta cu cabina de dus. Pentru o relaxare deplina, terasa este prevazuta cu hamac, scaune si bancuta din bambus.
Aceasta zona este considerata ca fiind cea mai selecta din intreaga statiune drept pentru care turistii pot beneficia in aceasta zona de numeroase facilitati precum restaurante, terase, baruri de zi si de noapte, SPA, Cassino, piscine, si activitati de rercreere si distractie si sporturi extreme: jet-sky si yachting oferite de clubul Nautic din zona. Pe plaja se gasesc beach-bar-uri iar turistii pot inchiria sezlonguri pe plaja amenajata.

Facilitati Apartamentul PARADISE EXOTIC MAMAIA

  Acces La Bucatarie
  Cablu Tv In Living
  Frigider In Vila
  Internet Wireless
  Living

Gallerie foto exterior Vara

Galerie foto exterior vara
Galerie foto exterior vara
Galerie foto exterior vara
Galerie foto exterior vara
Galerie foto exterior vara