CONSTANTA » Mamaia » Apartamentul NIRVANA 

Apartamentul NIRVANA
Limbi vorbite la receptie
Acoperire retele telefonice
  
     
Capacitate pentru 4 locuri in 2 camere.

Descriere Apartamentul NIRVANA

Apartment Nirvana este ideal amplasat in centrul statiunii Mamaia, intre mare si lacul Siutghiol si ofera un acces rapid catre toate atractiile oferite de statiunea Mamaia (restaurante, terase, cluburi de noapte, sporturi nautice, piscine etc.). Plaja cea mai apropiata este plaja REX – Bourbon (400 m)– fiind una dintre cele mai cunoscute, organizate si curate plaje din Statiunea Mamaia, unde turistii apreciaza calitatea apei, a aerosolilor dar si a nisipului fin.

Pentru cei care isi doresc intimitate, acest apartament poate indeplini aceasta conditie deoarece livingul nu este de tip open space si este prevazut cu canapea extensibila optima pentru 2 persoane, TV LCD, aer conditionat, acces catre terasa orientata spre lacul Siutghiol. Dormitorul este dotat cu TV LCD, aer conditionat, pat matrimonial, noptiere si dressing spatios. Bucataria este inchisa si ofera toate utilitatile necesare (cuptor, plita, cuptor cu microunde, frigider, masa si scaune pentru 4 persoane, masina de spalat rufe). Sala de baie este prevazuta cu cabina de dus. Accesul catre plaja este facil datorita trecerii de pietoni amplasata langa imobil.

Zona in care situat acest apartament este considerata ca fiind cea mai selecta din intreaga statiune drept pentru care turistii pot beneficia in aceasta zona de numeroase facilitati precum restaurante, terase, piscine si posibilitatea practicarii de sporturi extreme pe apa.

Facilitati Apartamentul NIRVANA

  Acces La Bucatarie
  Cablu Tv In Living
  Internet Wireless
  Living
  Parcare
  Terasa

Gallerie foto exterior Vara

Galerie foto exterior vara
Galerie foto exterior vara
Galerie foto exterior vara
Galerie foto exterior vara
Galerie foto exterior vara
Galerie foto exterior vara