ALBA » Lancram » Hotelul ALLEGRIA 

Hotelul ALLEGRIA
Limbi vorbite la receptie
Acoperire retele telefonice
  
     
Capacitate pentru 60 locuri in 30 camere.

Descriere Hotelul ALLEGRIA

Allegria Hotel sugerează ideea unui spaţiu confortabil, căruia culorile vibrante şi designul neconvenţional, îi aduc un plus de valoare şi îl fac unic în Judeţul Alba. La capitolul design, camerele sunt decorate „cald” și primitor, creând o ambinaţă plăcută pe care şi-ar dori-o orice client.

Aflat la doar 10 minute de centrul istoric al oraşului Alba Iulia și la doar 25 de minute de Valea Frumoasei (Sebeș), fie că sunteţi turist sau cu probleme de afaceri în Alba Iulia sau Sebeş, Allegria Hotel este opțiunea ideală de cazare.

Hotelul din apropierea acestor 2 oraşe, este cunoscut pentru liniștea și confortul pe care îl oferă atât celor care preferă turismul business cât și celor care se află în trecere. Avem plăcerea de a vă pune la dispoziție 30 camere confortabile, 1 restaurant cu o capacitate de 100 de locuri, o sală de conferințe modernă cu 50 de locuri, o terasă parţial deschisă cât şi o cramă decorată rustic.

Pentru cei care îmbină istoria cu afacerile, plăcerea de a călători cu nevoia unui spațiu dominat de confort Allegria Hotel este alegerea ideală. Spațiul beneficiază de un design avangardist, învelit în culori calde și hrănit cu o ambianță deosebită precum o amintire pe care o veți prețui.

Restaurantul hotelului pune în valoare ideea generoasă că arta culinară nu este un lux ci un serviciu de care oaspeții pot beneficia într-o atmosferă discretă.

Facilitati Hotelul ALLEGRIA

  Bar
  Cablu Tv In Living
  Gradina/curte
  Internet Wireless
  Living
  Parcare
  Piscina
  Plata Cu Cardul
  Restaurant
  Room Service
  Sala De Conferinte
  Sala De Mese
  Seif La Receptie
  Terasa

Gallerie foto exterior Vara

Galerie foto exterior vara
Galerie foto exterior vara
Galerie foto exterior vara
Galerie foto exterior vara
Galerie foto exterior vara
Galerie foto exterior vara