TULCEA » Ilganii de Jos » Pensiunea LOTUS 

Pensiunea LOTUS
Limbi vorbite la receptie
Acoperire retele telefonice
  
     
Capacitate pentru 20 locuri in 10 camere.

Descriere Pensiunea LOTUS

Primim tichete vacanta.

Pensiunea Lotus va ofera cazare intr-o constructie noua si moderna aflata in localitatea Ilganii de Jos, un loc splendid din comuna Nufaru, pe malul stang al bratului Sf. Gheorghe din Delta Dunarii.

Delta Dunarii este o rezervatie a biosferei, un tinut salbatic extrem de frumos si prietenos cu cei ce il viziteaza, facandu-i sa se simta parte din natura.

Odata ajuns in Delta Dunarii, acest spatiu de mare interes turistic aflat in Patrimoniul UNESCO, vei reveni negresit pentru farmecul si unicitatea locului.

Daca nu ai ajuns inca in Delta Dunarii, sigur vei dori sa cunosti acest mic paradis care este atit de aproape si despre care ai auzit atatea.

Departe de lume, strajuit de ape, Ilganii De Jos este un loc splendid in localitatea Nufaru de pe malul sting al bratului Sfintu Gheorghe din Delta Dunarii.

Fie ca ai venit pentru o vacanta linistita in mijlocul naturii ori pentru o aventura palpitanta pe canalele misterioase ale Deltei, Ilganii de Jos ti le ofera pe amindoua.

Dupa o partida de pescuit pe canalele Deltei Dunarii, o plimbare cu barca pentru a admira natura si minunile Deltei sau dupa vinatoare, te poti retrage la Pensiunea Lotus unde vei gasi bucate proaspete alese si conditii de cazare cu o excelenta de patru stele. Mancarurile servite la pensiunea noastra sunt gatite cu drag din ingrediente proaspete, in bucataria proprie.

Facilitati Pensiunea LOTUS

  Bar
  Frigider In Vila
  Gradina/curte
  Parcare
  Ping-Pong
  Piscina
  Restaurant
  Sala De Mese
  Terasa
  Teren De Sport

Gallerie foto exterior Vara

Galerie foto exterior vara
Galerie foto exterior vara
Galerie foto exterior vara
Galerie foto exterior vara
Galerie foto exterior vara
Galerie foto exterior vara