IASI » Iasi » Hotelul CIRIC 

Hotelul CIRIC
Limbi vorbite la receptie
Acoperire retele telefonice
  
Capacitate pentru 60 locuri in 30 camere.

Descriere Hotelul CIRIC

Din dorinta de a fi cunoscute multiplele activitati va propunem o scurta descriere a Complexului Hotelier Ciric.
Parerea dumneavoastra conteaza pentru noi, pentru a va oferi mai multe detalii si pentru a imbunatatii gama noastra de activitati, am fi interesati de opinia oaspetilor care ar dori sa isi petreaca un sejur la Iasi.

In cazul unor evenimente personalizate, pentru grupuri putem asigura servicii care sa se incadreaza in bugetul disponibil.
Avem placerea sa va anuntam ca in acest sezon, la toate camerele de hotel, au fost aduce imbunatatiri si renovari majore, tinand cont de sugestiile oaspetilor nostri, astfet incat sa asiguram o imagine noua si un cadru relaxant. Pe terasa hotelului au fost amenajate corturi moderne pentru a asigura servicii inedite de restaurant.

Complexul Hotelier Ciric este situat pe malul lacului Ciric, ce face parte dintr-o suita de 5 lacuri ce se intind pe partea de N-E a orasului Iasi, in cadrul zonei de agrement Ciric.

Zona de Agrement Ciric, asa cum este cunoscuta in acest moment, este o zona de odihna si recreere, un veritabil resort, cu posibilitatea oaspetilor de a participa la activitati estivale precum relaxarea la piscine special amenajate pentru adulti si copii, activitati sportive in locuri destinate jocurilor interactive cum ar fi paintball, tenis de masa, tenis de camp dar si plimbari cu barca sau cu telegondola.
-    Parcul de aventura ce consta in activitati de escaladare, urcand in copaci, paint ball dar si plimbari cu telescaunul.
-    Teren pentru minigolf,
-    Terenuri de minifotbal cu suprafaţă de iarbă artificială,
-    Teren multifuncţional (volei, handbal, baschet, tenis de camp)
-    O zonă de escaladare ziduri,
-    Terenuri de tenis de câmp pe suprafaţă de zgură,
-    Un pavilon de tenis de masă cu suprafaţa de 450 mp (aproximativ 15 mese de tenis)
- O zonă de paintball,
-    Parcuri de joaca pentru copii (cu zona de gonflabile), piste de biciclete si plimbari pe lac cu hidrobicicletele (4 pantoane) si barci.
-    Piscine moderne cu plaje generoase, cu zone de baruri si cluburi de noapte.
Aveti posibilitatea participarii active in cadrul unui mozaic de evenimente recreative inclusiv pescuit sportiv sau traditionalul picnic in racoarea padurii.

Oferta de 3 *** a Complexului Hotelier Ciric include o structura de cazare de 60 de locuri dispuse in 5 apartamente, 6 camere duble matrimoniale si 18 camere duble twin, o camera single, sala de restaurant Grand Salon, cu o capacitate de 400 de locuri, 3 Sali de conferinta, terasa Grand Salon cu o capacitate de 100 de locuri, Toate locatiile gratie dotarilor speciale, ofera o gama larga de facilitati gratuite:

Internet wireless,
Televiziune prin cablu,
Aer conditionat,
Parcare,
Pastrarea obiectelor de valoare,
Comenzi taxi,
Depozitarea bagajelor,
Materiale de informare turistica,
Predarea corespondentei;
Transfer aeroport.

Complexul Hotelier Ciric va pune la dispozitie 24 de ore pe zi personal cu o inalta calificare, prietenos, precum si servicii de room-service.

Restaurantul Grand Salon (400 de locuri) se remarca printr-o bucatarie cu specific romanesc, specific pescaresc dar si meniuri din gastronomia internationala ce satisface si cele mai rafinate gusturi.

Restaurantul ofera conditiile necesare organizarii de evenimente speciale, conferinte, training-uri intruniri de afaceri, festivitati, cine festive, coffee-brake-uri.

De asemenea intr-o ambianta discreta si confortabila, cele doua saloane ale hotelului, cu o capacitate de 30, respectiv 40 de locuri, permit organizarea conferintelor de presa, traning-uri si a intalnirilor de afaceri.

Terasa acoperita a restaurantului, Grand Salon cu o capacitate de peste 150 de locuri aflata pe malul Lacului Ciric, ofera o priveliste mirifica, deconectanta. Pe terasa pot fi alese organizarea unor mese festive, dar si evenimente speciale destinate distractiei copiilor in Cortul „Vienez” si Cortul „Tirolian”, toate pe terasa restaurantului din incinta Complexului Hotelier Ciric.

Copiii pot beneficia gratuit de plimbari cu masinute electrice sau mecanice si se pot bucura de compania poneilor.

Pentru oaspetii care doresc sa isi prelungeasca sejurul in orasul Iasi cu atestare de peste 600 ani, si sa transforme sederea intr-o mica vacanta intr-un oras de vis, incarcat de istorie, au posibilitatea de a vizita numeroase muzee si case memoriale, catedrale catolice si ortodoxe, manastiri si biserici de sute de ani care imprejmuiesc orasul celor sapte coline. Iasiul ofera plimbari pe alei seculare in frumosul „targ” al Copoului in gradini unice prin multitudinea de specii de flori si nu in ultimul rand pentru cei interesati iti ofera posibilitatea de a vizita unul dintre cele mai mari centre universitare ale tarii.

Prin urmare, Complexul Hotelier Ciric creeaza pentru dumneavoastra spatiul
pentru o cazare inedita intr-un ambient placut si desavarsit de natura, pentru organizarea de evenimente speciale din viata dumneavoastra, de exemplu, petreceri pentru copii, zile onomastice, intalniri de promotie, nunti, banchete, intalniri de afaceri sau al unei conferinte si totodata un cadru primitor pentru un sejur de vacanta sau delegatie intr-un mod excelent.

Peste un deceniu de experiență este un motiv în plus pentru a ne acorda încrederea dumneavoastră, astfel încât să beneficiați de servicii de cea mai bună calitate, prin rafinament și eleganță, numai la Complex Hotelier Ciric.

Deviza echipei Complexului Hotelier Ciric este :”Suntem pe locul II la concursul ” Asociației Naționale Maitre d-hotel”, pe locul III în ”Topul Na țional al Firmelor 2013” si ne străduim în fiecare zi prin surprinderea satisfacției oaspeților noștri să câștigăm încrederea acestora printr-un raport corect calitate-preț, pentru serviciile de cazare și restaurant clasificate ***, pentru că aspirăm să ajungem pe locul I în topul dorințelor celor ce ne cunosc”.

Facilitati Hotelul CIRIC

  Fax
  Internet Wireless
  Parcare
  Plata Cu Cardul
  Restaurant
  Room Service
  Sala De Conferinte
  Sala De Mese
  Seif La Receptie
  Terasa
  Transport Auto

Gallerie foto exterior Vara

Galerie foto exterior vara
Galerie foto exterior vara
Galerie foto exterior vara
Galerie foto exterior vara
Galerie foto exterior vara
Galerie foto exterior vara