HUNEDOARA » Hateg » Pensiunea VILA VECHE 

Pensiunea VILA VECHE
Limbi vorbite la receptie
Acoperire retele telefonice
  
    
Capacitate pentru 50 locuri in 26 camere.

Descriere Pensiunea VILA VECHE

Pensiunea Vila Veche se aflã într-o clãdire construita in 1878, atent renovatã, într-o zonã centralã a orașului Hațeg, fiind în legãturã directã cu toate punctele de interes din Țara Hațegului. Pensiunea vine cu un pachet generos de servicii, oferind sub aceeași emblemã a eleganței un restaurant, terasa de vara, piscina, cazare și o cramã relaxantã cu evenimente deosebite sãptãmânal.
Pensiunea este compusa din doua corpuri separate.
Corpul vechi dispune de un apartament, 7 camere duble si o camera single; camerele au balcon, baie proprie cu dus, aer conditionat, tv, internet wireless, sunt spatioase si luminoase.
Corpul nou este amplasat in curte si dispune de 4 camere duble twin, 6 camere duble cu pat matrimonial si 4 camere large double, cu pat matrimonial. Camerele sunt dotate cu televizor, baie proprie cu dus, sunt bine izolate termic si fonic, fiind situate intr-o zona foarte linistita, respecta principiile unui ecoturism durabil, avand certificare Eco Turism.
Gara Subcetate se aflã la 4 km. La cerere, se pot aranja transferuri pentru garã sau pentru Aeroportul din Sibiu. La pensiune se oferã gratuit parcare privatã.
Orașul Hațeg se aflã la 30 km de principalele pârtii de schi din Râușor și la 25 km de Parcul Național Retezat.

Pensiunea dispune de:
- piscina
- curte interioara
- terasa acoperita, 60 locuri
- parcare proprie
- restaurant, 80 locuri
- sala conferinte, 30 locuri
- crama, 40 locuri
- cafenea, 20 locuri

Servicii:
- cazare cu mic dejun inclus
- organizare traininguri sau conferinte
- organizare mese festive si alte evenimente

Atmosfera placuta si serviciile de calitate va vor face sa va reintoarceti oricand cu placere.

Va asteptam cu drag!
Politca firmei,

Dragi oaspeti,

Dorinta noastra e sa va oferim o sedere placuta si relaxanta, cat si servirea unor preparate culinare gustoase si diversificate.

Pentru a va putea sa va oferim toate acestea am stabilit o serie de reguli de care va rugam, in mod respectuos, sa tineti cont atat in timpul cat si dupa ce s-a incheiat sejurul dvs. In pensiunea noastra.

Rezervarea/anularea rezervarii

Rezervararile pot fi facute online sau telefonic de pe pagina preturi si rezervari, site

Se percepe obligatoriu avans (valoarea unei nopti de cazare) pentru rezervari de grup, cat si pentru perioade de cazare mai mari de 3 nopti. Orice anulare de rezervare a camerei se va face numai in scris (email: ), cu cel putin 48 ore inainte inceperii sejurului.

In caz de neprezentare, pensiune isi rezerva dreptul de a retine suma aferenta primei nopti de cazare si de a elibera camera pentru restul perioadei rezervate.

Pentru rezervarile fara avans va rugam sa va confirmati sosirea la unul din telefoanele 0354414851/ 0752096026 pana la ora 1800 a zilei de incepere a cazarii, in caz contrar ne rezervam dreptul de a anula rezervarea.

Sosirea si plecarea

Primirea camerei (check in) se poate face incepand cu ora 1400.

Eliberarea camerei (check out) se face inaine de ora 1200.

Modalitati de plata

Plata serviciilor de cazare se face in momentul check in-ului, aceasta se poate face in numerar sau cu carte de credit.

Diverse

Fumatul in camere este strict interzis.

Nu este permisa cazarea in pensiune a persoanelor insotite de animale si pasari.

Pentru a minimiza consumul de energie electrica, Pensiunea Vila Veche a ales un sistem de ilumnare ecologic.

Orice incalcare a uzantelor hoteliere sau a normelor morale si de convietuire sociala da dreptul hotelierului sa intrerupa imediat contractul/cazarea fara nici un preaviz.

Contravaloarea eventualelelor distrugeri sau degradari ale bunurilor materiale apartinand Pensiunii Vila Veche va fi suportata de catre cei vinovati de producerea acestora.

Exista posibilitatea organizarii unor evenimente si dupa ora 2400, lucru ce va fi adus la cunostiinta clientilor in momentul rezervarii/cazarii.

Ne rezervam dreptul de a acorda diferite bonusuri si servicii suplimentare fara plata cu scopul fidelizarii clinetilor nostrii.

Restaurant

Restaurantul a la carte are o politica de servire a oaspetilor in ordinea sosirii lor, cu exceptia meselor organizate/rezervate, acestea avand prioritate.

In cadrul restaurantului este interzisa aducerea si consumarea bauturilor alcoolice din exteriorul acestuia, fara a avea un accept in prealabil din partea conducerii.

De asemenea, restaurantul isi rezerva dreptul de a nu mai servi persoanele in stare de ebrietate, nepoliticosi sau turbulenti care prin atitudinea lor aduc prejudicii imaginii Pensiunii Vila Veche sau deranjeaza alti clienti.

Pensiunea Vila Veche nu practica un cod vestimentar anume, dar recomandam decenta si respect pentru ceilalti oaspeti si fata de personal.

Nu vor fi acceptate persoanele imbracate in halat, costum de baie in restaurant, terasa, receptia pensiunii.

Facilitati Pensiunea VILA VECHE

  Bar
  Crama
  Foisor In Curte
  Frigider In Vila
  Gradina/curte
  Internet Cablu
  Internet Wireless
  Parcare
  Piscina
  Plata Cu Cardul
  Restaurant
  Room Service
  Sala De Conferinte
  Seif La Receptie
  Spalatorie
  Terasa

Gallerie foto exterior Vara

Galerie foto exterior vara
Galerie foto exterior vara
Galerie foto exterior vara
Galerie foto exterior vara
Galerie foto exterior vara