SUCEAVA » Frasin » Pensiunea CASA DE VACANTA ANDREEA 

Pensiunea CASA DE VACANTA ANDREEA
Limbi vorbite la receptie
Acoperire retele telefonice
 
    
Capacitate pentru 10 locuri in 6 camere.

Descriere Pensiunea CASA DE VACANTA ANDREEA

In locul unde si-au dat intalnire Muntii Stanisoarei cu Obcina Bucovinei si Obcina Voronetului, pe valea Suhei puteti sa petreceti un weekend sau o vacanta impreuna cu familia si/sau prietenii, intr-un cadru intim si linistit fara a fi ingraditi in tiparele unei vacante la hotel.
Casa de vacanta  Andreea dispune de 5 dormitoare cu pat matrimonial, doua bai cu cabina de dus- cate una pe nivel, camera de zi unde pot lua masa 12 persoane, bucatarie mobilata si utilata modern, centrala termica pe gaze, apa rece -  apa calda permanent, cablu TV,doua televizoare,  doua terase la parter si un balcon la etaj, gradina, gratar, parcare 3 locuri. Prin arhitectura si amenajare interioara casa imbina modernul cu rusticul iesind din tiparul clasicei pensiuni.
Cumparaturile le puteti efectua local sau la 5 km la Gura Humorului, distanta pana la gara max. 1 km, restaurant 0,5 - 1 km.
Casa va este pusa la dispozitie integral cu toate utilitatile. Putem caza maxim 10 persoane. Nu inchiriem pentru organizarea de zile onomastice, petreceri private sau pentru orice alta activitate zgomotoasa.
Partia de ski Soimul, piscina in aer liber si acoperita la 5 km. in Gura Humorului.

Facilitati Pensiunea CASA DE VACANTA ANDREEA

  Acces La Bucatarie
  Cablu Tv In Living
  Frigider In Vila
  Gradina/curte
  Livada
  Living
  Parcare
  Sala De Mese
  Terasa

Gallerie foto exterior Vara

Galerie foto exterior vara
Galerie foto exterior vara

Gallerie foto exterior Iarna

Galerie foto exterior iarna
Galerie foto exterior iarna
Galerie foto exterior iarna