MEHEDINTI » Eselnita » Pensiunea MRACONIA 

Pensiunea MRACONIA
Limbi vorbite la receptie
Acoperire retele telefonice
  
     
Capacitate pentru 20 locuri in 10 camere.

Descriere Pensiunea MRACONIA

    “Pensiunea Mraconia este un loc de relaxare situat între Cazanele Mici şi Cazanele Mari ale Dunării.”

Golful Mraconia, tărâmul de poveste în care apele Dunării se refugiază după ce străbat judeţul Mehedinţi şi superbul teritoriu dintre Cazanele Mici şi Cazanele Mari, este locul perfect pentru detaşarea deplină de cotidian în mijlocul naturii. În inima munţilor, în aer curat şi pe pământ scăldat de ape liniştite, Pensiunea Mraconia îşi deschide porţile pentru cei dornici de relaxare, pentru cei care vor să se bucure de frumos în starea cea mai pură.

Pensiunea Mraconia este locul ideal de cazare pentru cei care doresc să petreacă zile liniştite, să se relaxeze în tihnă sau să exploreze o zonă copleşită de frumos, unde activităţi dintre cele mai diverse le stau la dispoziţie. Pescuit, vânătoare, drumeţii, ciclism montan, plimbări cu barca pe Dunăre, toate pot transforma momentele plăcute într-unele de neuitat. Facilităţile pensiunii, incluse în preţul de cazare, fac posibil acest lucru. Puteţi alege să vă petreceţi timpul pe plajă sau la piscină, la pescuit pe pontonul de 30 m al pensiunii, aventurându-vă în drumeţii prin locurile istorice ale zonei, răcorindu-vă la o plimbare cu vaporaşul de croazieră, barca sau hidrobicicleta, savurând un grătar bun sau o mâncare făcută la ceaun în curtea pensiunii.

Pensiunea Mraconia este locul în care poţi să te simţi...acasă. Aici ai posibilitatea de a te autogospodări după propriul tău plac pentru că bucătăria este echipată cu întregul necesar. Recomandarea nostră este să aduceţi şi gaşca, pentru că întotdeauna distracţia are loc alături de prieteni, colegi sau familie.

Pensiunea este constuita intr-o tenta rustica care prin arhitectura si amenajarile florale cu totul deosebite face ca turistul sa simta atat aerul de munte care coboara dinspre valea Mraconiei cat si briza Dunarii care vine dinspre Cazane.

Pensiunea are amenajate 10 camere cu baie proprie, dintre care 6 camere matrimoniale si 4 camere duble. Doua livinguri cu doua bucatarii utilate complet, instalatii de climatizare, televizoare in livinguri, Dvd Player, terasa, doua foisoare dintre care unul cu televizor si instalatie de sonorizare, 3 gratare, ceaun, disc, balansoar, piscina in curte, plaja amenajata cu sezlonguri si umbrele, ponton de 30 m pentru pescuit.

Pentru agremenent se pot inchiria hidrobiciclete, barci de agrement precum si plimbari cu barca de agerment pe cazanele Dunarii unde se pot vizita locurile unice cum sunt: Cazanele Mici, Cazanele Mari Pestera Veterani, Pestera Ponicova, Manastirea Mraconia etc.

Pensiunea detine parcare proprie.

Prin arhitectura sa si serviciile oferte, pensiunea se adreseaza in special grupurilor, existand posibilitatea desfasurarii de Team Building.

Rute de acces:

De la Timisoara prin Caransebes, Orsova spre Moldova Noua, pe langa Statuia lui Decebal, cotitura dreapta spre Golful Mraconia;

E70, de la Drobeta Turnu Severin prin Orsova, apoi pe Dn57 spre Moldova Noua, pe langa Statuia lui Decebal, cotitura spre Golful Mraconia;

De la Resita catre Oravita spre Moldova Noua si Orsova, pe langa Statuia lui Decebal, cotitura spre Golful Mraconia.

Accesul la pensiune se poate face si cu vaporasul din Orsova.

Va asteptam cu drag!

Facilitati Pensiunea MRACONIA

  Acces La Bucatarie
  Atv
  Cablu Tv In Living
  Crama
  Foisor In Curte
  Frigider In Vila
  Gradina/curte
  Internet Wireless
  Loc De Joaca
  Parcare
  Ping-Pong
  Piscina
  Rau In Curte
  Sala De Mese
  Semineu
  Terasa

Gallerie foto exterior Vara

Galerie foto exterior vara
Galerie foto exterior vara
Galerie foto exterior vara
Galerie foto exterior vara
Galerie foto exterior vara
Galerie foto exterior vara

Gallerie foto exterior Iarna

Galerie foto exterior iarna
Galerie foto exterior iarna
Galerie foto exterior iarna
Galerie foto exterior iarna
Galerie foto exterior iarna
Galerie foto exterior iarna