NEAMT » Durau » Pensiunea CORBUL 

Pensiunea CORBUL
Limbi vorbite la receptie
Acoperire retele telefonice
  
Capacitate pentru 5 locuri in 3 camere.

Descriere Pensiunea CORBUL

Undeva în inima muntelui, amenajată cu mult gust și, în special suflet, Pensiunea Corbul pune la dispoziția dumneavoastră 3 dormitoare, 1 living, 1 bucătărie, 2 grupuri sanitare, parcare, și o curte interioară cu grill.

La parterul construcției, se află o zona de zi spațioasă, o bucătărie deschisă și o terasă, stilul montan fiind ușor observat. Livingul este dotat cu mobilier din lemn masiv de cea mai bună calitate, bucătăria complet utilată, iar terasa oferă o panoramă de vis, locul perfect în care să respiri adânc aerul tare de munte și să te relaxezi cu un pahar de vin sau o bere, în timp ce grill-ul sfârâie în surdină.

La etaj se găsesc un dormitor cu pat matrimonial, unul cu pat dublu și unul cu pat single, toate trei surprinzând priveliști spectaculoase, capturând jocul razelor soarelui printre brazii înalți, invitându-vă la noi aventuri. Arhitectura superbă a acestei construcții au inspirat sute de turiști ce au plecat păstrând în suflet magia muntelui, căldura păturilor pufoase și farmecul decorațiunilor atent selectate.

Facilitati Pensiunea CORBUL

  Acces La Bucatarie
  Cablu Tv In Living
  Foisor In Curte
  Frigider In Vila
  Gradina/curte
  Parcare
  Terasa

Gallerie foto exterior Vara

Galerie foto exterior vara
Galerie foto exterior vara
Galerie foto exterior vara
Galerie foto exterior vara
Galerie foto exterior vara
Galerie foto exterior vara