MEHEDINTI » Dubova » Pensiunea CAZANELE DUNARII 

Pensiunea CAZANELE DUNARII
Limbi vorbite la receptie
Acoperire retele telefonice
  
     
Capacitate pentru 15 locuri in 10 camere.

Descriere Pensiunea CAZANELE DUNARII

    Situata in zona cea mai spectaculoasa a defileului Dunarii, la intalnirea muntilor Carpati cu muntii Balcani (zona cazane), pensiunea va ofera cazare intr-o locatie noua (2015), cu 8 camere duble si un apartament.

Pensiunea Cazanele Dunarii este pozitionata pe malul Dunarii si toate camerele au balcon spre privelistea fascinanta a Cazanelor Mari. Fiecare camera are o suprafata considerabil de mare si dispune de baie proprie, tv, internet, frigider, aer conditionat.

La parterul pensiunii beneficiati de un restaurant elegant si de o terasa pe malul Dunarii, unde puteti servi diverse mancaruri traditionale si admira peisajul.

Pentru petrecerea timpului cat mai placut, pensiunea va pune la dispozitie piscina, sezlonguri, teren de fotbal, biciclete, sah, table, palete badminton, plimbari cu salupa, plimbari cu colacul tras de salupa si acces la Dunare pentru pescuit.

La cerere se pot organiza croaziere pe Dunare (Cazanele Mici, Cazanele Mari,Tabula Traiana, pestera Ponicova, grota Veterani), drumetii pe Ciucarul Mare sau in Pesterea Ponicova.

Pensiunea este pozitionata in apropierea celor mai atractive obiective turistice din zona:
Decebal - chipul sculptat in stanca al regelui dac, reprezinta cel mai cunoscut obiectiv turistic din zona Cazanelor.
Tabula Traiana - monument ridicat de adversarul regelui Decebal, imparatul roman Traian, pentru a marca marsul triumfal al trupelor imperiale romane spre Dacia si a comemora victoriile Imperiului Roman asupra regatului dac in anul 105. Monumentul se afla de aproape 2000 de ani, la iesirea din Cazanele Mici, dar pe malul sarbesc, nu departe de statuia lui Decebal.
Rezervatia Naturala Cazanele Mari si Cazanele Mici - este de tip mixt, avand o suprafata totala de 215 ha si este amplasata pe teritoriul localitatii Dubova, intre Valea Ogradena si Ogasul Turcului. In aceasta zona, Dunarea strabate cea mai ingusta si mai grandioasa zona a Defileului Dunarii, Cazanele Dunarii.
Pestera Ponicova : denumita si Pestera de la Gura Apei sau Pestera Liliecilor, datorita coloniilor de lilieci care traiesc in Galeria Liliecilor, este cea mai mare pestera din Defileul Dunarii, totalul galeriilor insumand peste 1,6 km, fiind declarata rezervatie speologica.
Pestera lui Veterani, Pestera Veteranilor (cea mai cunoscuta si cea mai des utilizata de localnici), Pestera din Panza Curii.
Manastirea Mraconia - in zona Cazanelor, sector din Defileul Dunarii, se afla Valea Mracunei ( `loc ascuns` sau `apa intunecata` ), unde, pana in 1967, se gasea o veche manastire numita Mracunia.

Centrul de crestera in captivitate a testoasei lui Herman.

Vegetatia cuprinde specii rare, submediteraneene: liliacul sãlbatic, stânjeneii de stânc, Laleaua de Cazane, specie unicã pe glob si poate fi observatã în floare în luna aprilie, unde alãturi de alte specii, dau culoare si parfum stâncilor ce pot pãrea neprietenoase. Punctele de belvedere, nu putine la numãr, sunt locurile de unde poti admira Cazanele Mici si Mari.

Preturile afisate sunt valabile pentru minim 2 nopti!!!!

Va asteptam cu drag!

Facilitati Pensiunea CAZANELE DUNARII

  Cablu Tv In Living
  Frigider In Vila
  Internet Wireless
  Living
  Loc De Joaca
  Parcare
  Piscina
  Sala De Mese
  Terasa
  Teren De Sport

Gallerie foto exterior Vara

Galerie foto exterior vara
Galerie foto exterior vara
Galerie foto exterior vara
Galerie foto exterior vara
Galerie foto exterior vara
Galerie foto exterior vara