TULCEA » Crisan » Pensiunea DANUBE DELTA RESORT » Camere si Tarife

Raspunderea pentru realitatea datelor furnizate in acesta pagina revine exclusiv proprietarului unitatii de cazare. In cazul in care observati o neregula la datele afisate sau daca ele nu corespund cu realitatea, va rugam sa ne contactati sau sa folositi pagina destinatata pentru parerea turistilor, unde puteti sa va exprima opinia. Pentru a evita orice neplaceri cu retinerea camerelor, chiar daca ati vorbit cu proprietarul la telefon, completati si formularul de rezervare cazare care ajunge si in e-mail-ul proprietarului. Astfel intelegerea ramane scrisa.

Camera dubla matrimoniala

Camere elegante si spatioase ( suprafata 20 mp) sunt dotate cu mobilier si corpuri de iluminat din nuc, bambus si ratan , lcd, tv satelit, aer conditionat, incalzire centrala, lenjeria alba din damask baie proprie, spatioasa, cu cabina de dus, uscator de par, halate de baie, papuci si produse cosmetice din gama deluxe –hydro basics.

Pretul camerei este de 78 EUR ( 368 RON ) pe camera, avand cazare cu mic dejun inclus.
  aer conditionat
  baie
  incalzire centrala
  internet
  TV
  uscator de par

Camera dubla de lux

Camera dubla deluxe: camere elegante si spatioase ( suprafata 30 mp) sunt dotate cu mobilier si corpuri de iluminat din nuc, bambus si ratan , lcd, tv satelit, aer conditionat, incalzire centrala, lenjeria alba din damask baie proprie, spatioasa, cu cabina de dus, uscator de par, halate de baie, papuci , produse cosmetice din gama deluxe –hydro basics si terasa proprie si vedere la iazul din spatele complexului.

Pretul camerei este de 98 EUR ( 462 RON ) pe camera, avand cazare cu mic dejun inclus.
  aer conditionat
  baie
  baie pe hol
  camere cu balcon
  incalzire centrala
  internet
  TV
  uscator de par

Apartament cu 2 camere

Apartament deluxe : compus din living generos (30 mp), dotat cu canapea extensibila si fotolii, minibar cu frigider, lcd , tv satelit, dvd, terasa exterioara proprie cu masuta si canapea , vedere superba la debarcader si iazul din spatele complexului .dormitorul este echipat cu pat matrimonial, baie proprie, spatioasa, cu cabina de dus, uscator de par, halate de baie, papuci si produse cosmetice din gama deluxe –hydro basics.

Pretul camerei este de 128 EUR ( 603 RON ) pe camera, avand cazare cu mic dejun inclus.
  aer conditionat
  baie
  camere cu balcon
  frigider
  incalzire centrala
  internet
  minibar
  TV
  uscator de par