CONSTANTA » Costinesti » Vila ADYTZA 

Vila ADYTZA
Limbi vorbite la receptie
Acoperire retele telefonice
 
      
Capacitate pentru 20 locuri in 10 camere.

Descriere Vila ADYTZA

,, Vila Adytza''are o distanta 50 m pana la mare si 20 minute de mers pe jos pana in centru pe faleza soarelui in inima statiunii.

Amplasata in partea de nord a Statiunii Costinesti, in apropierea malului Marii Negre, intr-o zona linistita cu un cadru arhitectural deosebit, zona de Nord cartier nou vile, are 3 terase cu vedere la Mare. Ca si punct turistic se afla Epava Evanghelia.

Vila dispune de 10 camere mari, dotate cu bai proprii, aer conditionat (optional), frigider, internet wireless, tv cu cablu, mobilier nou si de calitate, curte frumos amenajata si spatioasa, foisor cu gratar(barbeque) si terasa, dusuri si wc-uri de serviciu, bucatarie dotata si utilata conform cerintelor, leagan, masa ping pong, cos baschet, parcare, apa calda non stop.

Vila Adytza este locul ideal pentru cei ce se lasa fermecati de valurile marii si vrajiti de glasul pescarusilor, totul intr-un decor si confort pe care cu siguranta nu-l veti uita.

Asezarea pensiunii in vecinatatea Marii deschide turistilor posibilitatea realizarii unei cure heliomarine, precum si oportunitatea de a se bucura de climatul bogat in aerosoli salini.

Vila Adytza este locatia ideala pentru petrecerea concediului dumneavoastra, construita in anul 2010, dispune de spatii generoase de cazare, modern mobilate si dotate dupa ultimile cerinte in domeniu.

Pentru ca sejurul dvs sa fie cat mai placut si relaxant atat pentru parinti, bunici cat si pentru copii, am amenajat spatii special pentru petrecerea timpului liber.

Costinestiul este locul unde mii de tineri se indragostesc, multi sunt aceiasi care acum cu emotie se intorc in Statiune sa-si aminteasca de locurile si clipele romantice sau de nebuniile facute in verile trecute.

Acestia de fapt suntem noi, esti si tu si el si ea iar mai tarziu, cu siguranta veti reveni spunandu-va: sunteti si dumneavoastra.

Puteti servi masa pe terasele cu vedere la mare de la etajele 1 si 2, unde sunt 3 terase amenajate dar si si pe terasa din curte dotata cu bucatarie complet utilata, gratar, tv, etc.

Va asteptam cu drag!

Facilitati Vila ADYTZA

  Accepta Animale
  Acces La Bucatarie
  Foisor In Curte
  Frigider In Vila
  Gradina/curte
  Internet Wireless
  Loc De Joaca
  Parcare
  Ping-Pong
  Sala De Mese
  Terasa

Gallerie foto exterior Vara

Galerie foto exterior vara
Galerie foto exterior vara
Galerie foto exterior vara
Galerie foto exterior vara
Galerie foto exterior vara