CONSTANTA » Costinesti » Casa de oaspeti CASA STEFANESCU 

Casa de oaspeti CASA STEFANESCU
Limbi vorbite la receptie
Acoperire retele telefonice
  
   
Capacitate pentru 35 locuri in 14 camere.

Descriere Casa de oaspeti CASA STEFANESCU

Bunã ziua,
Bine ați venit la noi! Casa Ștefãnescu vã întâmpinã cu cu 14 camere, spațioase, rãcoroase cu 2 și 3 locuri. Toate camerele au baie proprie, tv, frigider și mobilier funcțional și comod.


Ne diferențiazã, însã, terasele acoperite, spațiile verzi generoase cu pomi fructiferi, arbuști decorativi și multe flori. Chiar și în zilele cu ploaie, puteți sta la o partidã de cãrți, un joc de șah sau remi împreunã cu prietenii, iar când soarele dogorește, copacii și gardurile vii din caprifoi, vițã de vie și trandafiri cãțãrãtori, vã fac zilele mai colorate și nopțile mai parfumate.


În bucãtãria de varã, utilatã cu tot ce este necesar, vã puteți pregãti alimente, cafea sau ceai, iar grãtarul mobil vã stã la dispoziție non-stop.


Pentru doritori, putem spãla îmbrãcãmintea personalã.
De asemenea, fiecare turist gãsește pentru automobilul sãu un loc de parcare în curtea interioarã sau în parcarea din fața clãdirii. Și nu în ultimul rând, pentru cei care au un prieten necuvântãtor, ușa noastrã e mereu deschisã, mai ales cã și noi avem 2 prieteni patrupezi, gãlãgioși și simpatici.
Vã dorim un concediu plãcut și vã așteptãm cu drag!

Facilitati Casa de oaspeti CASA STEFANESCU

  Cablu Tv In Living
  Frigider In Vila
  Gradina/curte
  Internet Cablu
  Internet Wireless
  Loc De Joaca
  Parcare
  Terasa

Gallerie foto exterior Vara

Galerie foto exterior vara
Galerie foto exterior vara