CONSTANTA » Constanta » Hotelul DOBROGEA 

Hotelul DOBROGEA
Limbi vorbite la receptie
Acoperire retele telefonice
  
   
Capacitate pentru 151 locuri in 63 camere.

Descriere Hotelul DOBROGEA

Confortabil si accesibil, situat chiar la intrarea in statiunea Mamaia - la 5 minute de parcul acvatic Aqua Magic si 10 minute de plaja - Hotel Dobrogea va surprinde inca din prima clipa. Intregul personal al complexului hotelier va sta la dispozitie pentru asigurarea unui sejur placut si confortabil. Hotel Dobrogea face parte din categoria hotelurilor de 2 stele.
Speranta noastra este ca odata ce ne treceti pragul sa va simtiti ca acasa si sa doriti sa reveniti ori de cate ori vizitati Constanta.Marea este frumoasa in orice anotimp,chiar si atunci cand este furioasa sau inghetata,oferind un peisaj mirific.

Hotelul dispune de urmatoarele tipuri de camere:
40 de camere duble
21 de camere triple - cu 3 paturi sau 2 paturi si o canapea, scara interioara
2 apartamente

Fiecare camera dispune de :
-TV
-telefon
-frigider
-baie in camera cu cadita pentru dus, apartamentele au cada
-balcon
-apa calda nonstop.

Hotelul dispune de un bar de zi cu o capacitate de 25 de locuri si un restaurant, cu formatie proprie, avand o capacitate de 200 de locuri unde se pot organiza petreceri, nunti, botezuri, etc. In cadrul hotelului exista si o sala de conferinta unde la cerere se pot organiza si cocktail-uri, banchete, reuniuni. In cadrul restaurantului puteti savura delicioasele variante de meniuri pe care vi le propunem specificand totodata ca la dorinta dumneavoastra vi se acorda posibilitatea de le modifica cum doriti.
In cadrul hotelului puteti beneficia contra cost si de cabinet de optica medicala, salon de infrumusetare, cabinet stomatologic, magazin alimentar.

Facilitati Hotelul DOBROGEA

  Cablu Tv In Living
  Frigider In Vila
  Internet Wireless
  Living
  Parcare
  Restaurant
  Sala De Mese
  Seif La Receptie
  Terasa

Gallerie foto exterior Vara

Galerie foto exterior vara
Galerie foto exterior vara
Galerie foto exterior vara
Galerie foto exterior vara
Galerie foto exterior vara