CLUJ » Cluj Napoca » Pensiunea SPICULUI 

Pensiunea SPICULUI
Limbi vorbite la receptie
Acoperire retele telefonice
  
     
Capacitate pentru 9 locuri in 4 camere.

Descriere Pensiunea SPICULUI

Pretul se poate negocia pentru persoanele care stau mai mult de 30 zile. Ideal pentru delegati care lucreza temporar la Cluj

Avantajul alegerii pensiunii noastre consta in faptul ca desi e foarte apropape gara autogara si de centrul orasului, de mijloacele de transport in comun spre orice destinatie din oras locatia va permite evadarea intr-un loc linistit dupa o zi agitata intr-un oras cum e Clujul.

Pensiunea Spicului va asteapta sa-i treceti pragul daca sunteti dornici sa petreceti un sejur linistit in conditii de cazare asigurate de trei margarete, la cele mai avantajoase preturi din zona. Pentru ca destinderea sa fie din plin, de la terasa vilei poate fi admirata panorama deosebita asupra orasului Cluj Napoca.

Pensiunea este situata foarte aproape de autogara si gara, scoala de politie, stadionul CFR si aproape de centrul orasului.

Servicii: tv cablu, internet wireless in fiecare camera, baie proprie, acces la terasa, parcare. Este o constructie recent finalizata bazata pe un set de reguli simple: liniste, confort, relaxare, atmosfera calda, toate adaptate cerintelor fiecarui client, fie ca sunteti in calatorie de afaceri, la studii, sau doar in trecere. Nu ne adresam fumatorilor. Oferim la cerere gratuit prosoape cu predare la plecare din pensiune.

Facilitati Pensiunea SPICULUI

  Acces La Bucatarie
  Foisor In Curte
  Frigider In Vila
  Gradina/curte
  Internet Wireless
  Parcare
  Sala De Mese

Gallerie foto exterior Vara

Galerie foto exterior vara
Galerie foto exterior vara
Galerie foto exterior vara
Galerie foto exterior vara
Galerie foto exterior vara
Galerie foto exterior vara