SUCEAVA » Cacica » Pensiunea TRUDY 

Pensiunea TRUDY
Limbi vorbite la receptie
Acoperire retele telefonice
  
     
Capacitate pentru 8 locuri in 4 camere.

Descriere Pensiunea TRUDY

Daca doriti aer curat si ozonat, liniste, sau vreti sa va distrati, campingul este situat intr-o zona cu o priveliste spre dealurile si padurile invecinate, in apropierea celor 7 bazine cu apa sarata (unul fiind la o distanta de aproximativ 150 metri) si a minei de sare.

Campingul ,,CAPRIOARA” din localitatea Cacica ofera cazare in 12 casute din lemn, fiecare cu o capacitate de 2- 4 persoane avand dimensiunea de 5 /4 m, sau 3/4m in interiorul carora se gasesc 2 paturi care se pot uni, sau un pat dublu precum si mobilierul necesar.

Terasa cu suprafata de 1,5 / 4 metri, dotata cu masuta si scaune, in apropiere aflandu-se foisorul cu o capacitate de 30 de locuri, 4 locuri de gratar (barbecue) amenajate corespunzator, banci cu mese acoperite, leagane, hamac, bucatarie cu chiuveta, frigider, aragaz, vesela, cuptor cu microunde, cana de cafea s.a.

Parcarea se intinde pe o suprafata de 90 ml, iluminata unde pot fi instalate si rulotele care se pot cupla la reteaua electrica, cu foisor propriu pentru 10 persoane.

De asemenea exista locuri terasate pentru corturi, locuri pentru plaja si un teren de sport de 14 / 10 m cu gazon natural.

Grup sanitar pentru femei si barbati, cu intrari separate, dotat cu 4 wc, 4 chiuvete, 2 dusuri cu apa rece si calda.

La baza campingului se afla un parau cu apa limpede unde se pot observa jucanduse pestisorii.

Campingul se intinde pe o suprafata de 10000 de metri, si este locul in care uiţi de stresul cotidian si regasesti linistea naturii intr-o ambianta calda - un taram al relaxarii.

In imediata apropiere se afla si CASA TRUDY, care aparţine aceleaşi locatii, cu 4 camere, living, foisor in curte si parcare.

Nu departe de noi se afla faimoasele manastiri: Manastirea Voronet, Manastirea Humorului, Moldovita, Sucevita, Putna, Arbore, Dragomirna, precum si Cetatea de Scaun ,Muzeul satului, Casa memoriala si muzeul Ciprian Porumbescu ş.a.

Va asteptam cu drag.

Facilitati Pensiunea TRUDY

  Foisor In Curte
  Frigider In Vila
  Gradina/curte
  Parcare
  Terasa

Gallerie foto exterior Vara

Galerie foto exterior vara
Galerie foto exterior vara
Galerie foto exterior vara
Galerie foto exterior vara
Galerie foto exterior vara
Galerie foto exterior vara