BUCURESTI » Bucuresti - Sectorul 3 » Hotelul SMART ACCOMMODATION » Camere si Tarife

Raspunderea pentru realitatea datelor furnizate in acesta pagina revine exclusiv proprietarului unitatii de cazare. In cazul in care observati o neregula la datele afisate sau daca ele nu corespund cu realitatea, va rugam sa ne contactati sau sa folositi pagina destinatata pentru parerea turistilor, unde puteti sa va exprima opinia. Pentru a evita orice neplaceri cu retinerea camerelor, chiar daca ati vorbit cu proprietarul la telefon, completati si formularul de rezervare cazare care ajunge si in e-mail-ul proprietarului. Astfel intelegerea ramane scrisa.

Apartament cu 2 camere

Oferim apartamente de 2 camere in regim hotelier in Bucuresti. Apartamente sunt complet mobilate si utilate modern sau lux. Preturi accesibile, incepand de la 25 euro / noapte. Pentru informatii suplimentare si rezervari va rog sa folositi formular de contact alaturat.

Pretul camerei este de 45 EUR ( 212 RON ) pe camera, avand doar cazare.
  aer conditionat
  baie
  camere cu balcon
  frigider
  internet
  seif in camera
  TV
  uscator de par

Apartament cu 3 camere

Oferim apartamente de 3 camere complet mobilate si utilate (moderne sau lux). Pentru oferta completa cu toate apartamentele pe care le oferim, zonele in care sunt situate acestea si preturile va rugam sa folositi formular de contact alaturat.

Pretul camerei este de 50 EUR ( 236 RON ) pe camera, avand doar cazare.
  aer conditionat
  baie
  baie cu cada
  camere cu balcon
  frigider
  internet
  jacuzzi
  seif in camera
  TV
  uscator de par

Garsoniera

Smart Accommodation ofera garsoniere moderne si de lux spre inchiriere in regim hotelier. Preturi accesibile, negociabile, incepand de la 25 euro/noapte. Pentru oferta completa cu toate garsonierele pe care le oferim va rugam sa folositi formular de contact alaturat.

Pretul camerei este de 25 EUR ( 118 RON ) pe camera, avand doar cazare.
  aer conditionat
  baie
  baie cu cada
  camere cu balcon
  frigider
  incalzire centrala
  internet
  jacuzzi
  seif in camera
  TV
  uscator de par