BUCURESTI » Bucuresti - Sectorul 1 » Hotelul PHOENICIA GRAND HOTEL 

Hotelul PHOENICIA GRAND HOTEL
Limbi vorbite la receptie
Acoperire retele telefonice
  
      
Capacitate pentru 3 locuri in 348 camere.

Descriere Hotelul PHOENICIA GRAND HOTEL

Grupul Phoenicia Hotels & Resorts este unul dintre cele mai mari lanturi hoteliere din Romania - fiind un brand romanesc.

Adresandu-se atat turismului de business cat si celui de leisure, Phoenicia Hotels & Resort a cunoscut o expansiune puternica in ultimii ani, oferind in prezent peste 6.000 de locuri de cazare in Bucuresti si pe litoralul Marii Negre.

Situat in nordul Capitalei (Baneasa), aproape de doua dintre principalele noduri de comunicatie aeriana din Bucuresti, dar nu departe de centru, Phoenicia Grand Hotel este un hotel elegant, impunator si totodata deosebit de primitor.

Pentru noi conteaza ceea ce este important pentru dumneavoastra, de aceea confortul si starea de bine va invita sa ne treceti pragul, sa lasati la intrare grijile cotidiene si sa va bucurati de servicii personalizate si oaze de relaxare, pentru ca Phoenicia Grand Hotel va ofera: 348 camere si apartamente, 4 restaurante, 7 sali de conferinta, baruri, cafenea orientala, night club, club de biliard, centru SPA, salon de infrumusetare, parcare spatioasa, internet gratuit in toate zonele din hotel, casa de schimb valutar, ATM.

Va invitam sa calatoriti in lumea Phoenicia si sa va bucurati de momentele frumoase pe care le puteti petrece in fiecare dintre locurile special concepute pentru a va oferi fie o stare de relaxare fie una de distractie si buna dispozitie.

Va puteti delecta cu savoarea unei cafele aromate la barul din Lobby sau puteti patrunde in atmosfera de poveste a cafenelei orientale care va imbie cu aromele intense ale narghilelei si ale ceaiului oriental.

Facilitati Hotelul PHOENICIA GRAND HOTEL

  Bar
  Beauty Center
  Cutie De Valori
  Discoteca
  Fax
  Internet Wireless
  Jacuzzi
  Masaj
  Parcare
  Plata Cu Cardul
  Restaurant
  Room Service
  Sala De Conferinte
  Sala De Fitness
  Sauna
  Schimb Valutar
  Seif La Receptie
  Solarium
  Spalatorie
  Terasa
  Transport Auto

Gallerie foto exterior Vara

Galerie foto exterior vara

Gallerie foto exterior Iarna

Galerie foto exterior iarna