BRASOV » Brasov » Vila TWINS APARTMENTS » Oferte speciale

Raspunderea pentru realitatea ofertelor speciale furnizate in acesta pagina revine exclusiv proprietarului unitatii de cazare. In cazul in care observati o neregula la datele afisate sau daca ele nu corespund cu realitatea, va rugam sa ne contactati sau sa folositi pagina destinatata pentru parerea turistilor, unde puteti sa va exprima opinia. Pentru a evita orice neplaceri cu retinerea camerelor, chiar daca ati vorbit cu proprietarul la telefon, completati si formularul de rezervare cazare care ajunge si in e-mail-ul proprietarului. Astfel intelegerea ramane scrisa.

Oferta de weekend

WEEKEND LA MUNTE

Bucurati-va de o escapada la final de saptamana intr-unul dintre cele mai frumoase orase din România: Brasov, intr-un apartament spatios, confortabil si elegant numai la Twins Aparthotel!

Venim in intampinarea voastra cu o oferta de nerefuzat! Pentru 2 nopti de cazare intr-un apartament de lux beneficiati de un discount de 10% din pretul afisat.

Veti avea parte de o escapada linistita si va veti bucura de:
- mic dejun delicios servit in apartament in fiecare dimineata la ora dorita;
- check-out tarziu (pana la ora 16:00) pentru a va bucura de cat mai mult de escapada la munte;
- internet wireless, parcare asigurata, gratar in curte, harta orasului, lista cu obiectivele turistice din Brasov.

Informatii suplimentare:
Tarifele sunt valabile pentru doua persoane cazate intr-un apartament, copii peste 7 ani si adultii cazati suplimentar vor plati 65 RON/zi/persoana, cazare si mic dejun;
Copii sub 7 ani beneficiaza de cazare GRATUIT in apartament cu cel putin 1 adult, de la al doilea copil cazat cu parintii se plateste 50lei/copil/zi;
Tarifele au incluse: TVA-ul aferent de 9% si taxa salvamont;
Pentru a beneficia de aceasta oferta este necesara achitarea acesteia integral in momentul rezervarii;
Capacitate maxima 24 de locuri distribuite in 6 apartamente.